Дъщеря ми си има любовник, а зетят е добро момче

Ти лайф за Лекува


Не мога да я издам, но и се чувствам неудобно, че си мълча

От известно време дъщеря ми си има любовник и двамата излизат заедно поне два пъти седмично. На мъжа си – моя зет, казва, че отива на среща с приятелки и той, тъй като е свястно и донякъде наивно момче, дори и не си помисля, че има нещо нередно.

Аз обаче отдавна знам, тъй като живеем в сравнително малък град, нещата рано или късно се научават. На мен ми казаха мои приятелки, знам, че един ден неминуемо и той ще разбере, няма начин.
Казах й го това и се скарахме, тя ми каза да си гледам работата, че животът й си бил неин и такива работи… Да, но на мен ми се къса сърцето от мисълта как за едната глупост ще развали хубавото семейство, което имат, да не говорим, че се притеснявам за двете си внучки, които са чудесни деца, не знам как ще го преживеят.

Всички живеем в една къща – ние с мъжа ми сме на първия етаж, а те – на втория. Така че всичко, което се случва ме засяга ежедневно. Отгоре на всичко, както казах, зетят е много свястно момче и не заслужава такова отношение. Ясно е, че не мога аз да му кажа и няма да го направя, но всеки момент някой друг ще го направи. Дано й дойде акълът по-скоро и нещата се разминат.

З.Ш., Русе

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар