Семейството ми загина в катастрофа, сега не знам накъде

Ти лайф за Лекува


Бяха убити съпругата и сина ми, остана ми само 4-годишната дъщеря

Когато казват, че не трябва да си плавиш планове за живота, за да не разсмееш Господ, явно са били прави. Поне при мен се оказва, че тази максима е повече от вярна.
Както всички си върви нормално и си мислиш, че цяла вечност ще е така, че няма как да ти се случи нещо лошо, и изведнъж става нещо, които нито си очаквал, нито си подозирал, че е възможно да се случи.

Преди два месеца при катастрофа загина съпругата ми и малката ми дъщеря на 7 години. Същата вечер тряваше аз да шофирам, но ме задържаха в службата и така стана, навярно ако бях карал аз, нямаше да се стигне дотам.

Синът ми бе при баба си и само благодарение на това не е бил в колата по време на катастрофата.

И сега съм самотен баща с едно дете и не знам как да продължа. Животът наистина може да се срине буквално за секунди, но заради детето трябва да се мобилизирам и да опитам да продължа.

В.Д., Варна

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

1 коментар

  1. Поля says:

    Здравей, В.Д. В момента живееш в един голям и страшен сън – най-близките ти същества ги няма. Болката няма да намалее, само ще се притъпи. По-скоро ще трябва да живееш с нея. И наистина трябва да продължиш напред, както сам си писал. Голям късмет, че сина ти е останал до теб! Надявам се, че ще се справите двамата. Късмет и Господ да ви пази!
    Поля, Варна

Добавете коментар