Хороскоп на астроложката Тити Видал за сексуална съвместимост и характер (ПРОДЪЛЖЕНИЕ)

Ти лайф за Лекува

Неслучайно е казано, че мъжете са от Марс, а жените от Венера. Всеки човек има свой индивидуален характер

ВЕЗНИ

Жени

Те са чувствени и нежни. За тях е важно да знаят, че не са просто играчки за сексуални удоволствия, а нещо по-сериозно в живота на мъжа. Трябва да ги завоювате постепенно. При това не се изискват някакви свръхусилия, защото Везните имат нужда да усещат постоянно топлина и грижа.

Мъже

Те са истински джентълмени – галантни и грижовни, истински майстори на съблазните. За тях е важно да знаят, че старанията им не са напразни, затова не се скъпете на комплименти. Особено внимание Везните отделят на естетиката. Така че погрижете се изборът ви на бельо и парфюм да е перфектен.

СКОРПИОН

Жени

Те обичат смелите и ярките постъпки. Често поемат инициативата в свои ръце и им харесва да внасят пикатност в отношенията. Обичат да доминират, но едновременно с това им е нужен смел и властен партньор. Затова близостта с такива жени крие истинска драма, приключения и безумна страст.

Мъже

Те са истински изследователи в леглото. Обичат да изучават тялото на партньорката си в търсене на нови ерогенни зони. Девойката за тях е истинска загадка, която те непременно трябва да разрешат, в това число и с помощта на еротични аксесоари.Изпитват особена слабост към оралния секс.

СТРЕЛЕЦ

Жени

Те са много авантюристични. Обичат да правят секс на неочаквани и дори екзотични места. Смели и изобретателни са. Обичат да споделят еротичните си фантазии, дори по време на секс. Едновременно с това са романтични и много ценят процеса на ухажване.

Мъже

Истински майстори са в любовните дела и не се притесняват открито да споделят опита си. Имайте предвид обаче, че не е лесно да се харесате на Стрелеца – обикновено той сам избира партньора си. Но дори и да станете негова избраница, не почивайте на лаврите си. Стрелците имат нужда да бъдат възбуждани. Лек флирт, няколко прозрачни намека и той ще ви подари най-горещия секс в живота ви.

КОЗИРОГ

Жени

Те са малко срамежливи, но в същото време чувствителни и взискателни в сексуален план. Отдават се без остатък на избраника си. Обожават предварителните ласки. Отделете особено внимание на краката и на обратната страна на колената.

Мъже

Не обичат компромисите в интимен план, затова е трудно да ги склоните да опитат нещо ново в леглото. Понякога изглеждат студени, но това е само защото могат да се разкрият напълно само с жената, на която вярват изцяло. Те могат да се доверят само когато усетят загрижено отношение към себе си. И разбира се, партньорката им трябва да е нежна и романтична.

ВОДОЛЕЙ

Жени

В интимния си живот се отличават със смелост и влечение към експерименти. Те обожават ярките прелюдии и силните усещания по време на секса. Не се притесняват да използват интимни играчки или да се развличат с ролеви игри. За целта им е нужен партньор, който изцяло би споделил страстта им към експериментите и екстремните усещания в леглото.

Мъже

Те подхождат към секса изобретателно и творчески. Често намират източници за вдъхновение в порнофилмите. Обожават да изпробват нови пози, да правят секс на различни места и да експериментират с еротични играчки.

РИБИ

Жени

Те са невероятно романтични. На първо място за тях стои любовта, а сексът е приятно допълнение към нея. Много ценят предварителните ласки. Страстта им се разпалва с продължителни целувки и нежен масаж. Особено внимание отделете на краката им – това е тяхна силна ерогенна зона. Освен това обичат да правят секс на красиви места. За тях е важна красивата гледка от прозореца или романтично място сред природата със завладяващи пейзажи.

Мъже

Родените под този знак са истински майстори на прелъстяването. Особено добри са в словесния жанр, буквално обсипват партньорките си с комплименти. Обичат да експериментират с ролеви игри и тематични костюми, но действат внимателно, за да не изплашат партньорката си.

Надяваме се този хороскоп да е успял да открехне завесата над интимния живот на различните зодиакални знаци.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар