Път към сърцето на любимия – най-добрите зодиакални съвети (ПРОДЪЛЖЕНИЕ)

Ти лайф за Лекува

Разнообразието от хороскопи е огромно -почти за всеки случай в живота. Този път ви предлагаме да узнаете как по-добре да градите любовните си отношения

Предишните 6 зодии може да прочетете ТУК

ЛЮБОВ КЪМ ВЕЗНИ

Проблем. Тези хора живеят по създадени от тях и известни единствено на тях правила, което прави знака доста скучен. Стараят се да избягват излишните разходи.

Решение. Преструвайте се, че вие също имате собствени правила, като ги представяте за най-верните в света, без които не можете да живеете. Постепенно преминете на вашите правила. А ако везните на вашия партньор дълго се колебаят и не заемат равновесно положение, кажете, че го.обичате.

В любовните утехи Везните проявяват изобретателност, но само след сватбата! Дотогава се гответе за скучна рутина.

ЛЮБОВ КЪМ СКОРПИОН

Проблем. Скорпионът смята, че никой не го обича. Това лесно може да се превърне в обсебване от мисълта каква точно е причината за вашата нелюбов към него.

Решение. Убедете го, че той е най-умният, май-любимият, най-красивият и въобще – че е най-добрият на света. Пазете самолюбието му, не допускайте никакви негативни изказвания по негов адрес. Когато Скорпионът е уверен 100% в себе си, той е способен на подвизи за вас. Но отдавайки се изцяло, ще поиска от вас същото – винаги и навсякъде да сте безупречни във всичко.

ЛЮБОВ КЪМ СТРЕЛЕЦ

Проблем. Стрелецът се натоварва с всички грижи и разчита само на себе си.

Решение. Сякаш между другото кажете на вашия Стрелец, че е страхотен. Дайте му да разбере, че цените усилията му, които той смята за нещо обичайно. А когато след време чуете как се оплаква от трудностите, ще трябва отново да се постараете да получите вот на доверие.

В леглото Стрелците са спокойни и меки. Проявете нежност и вашият партньор ще ви възнагради.

ЛЮБОВ КЪМ КОЗИРОГ

Проблем. Козирогът е извънредно потаен.

Решение. Отношенията ви трябва да са изключително сериозни, бъдете готови на всичко и дори на повече от това. Ако не можете да се справите, по-добре си тръгнете. Ако мечтаете за латиноамерикански страсти, тогава Козирогът е вашият вариант. Щом ви обича, пълната отдаденост ви е гарантирана.

В любовните утехи този знак е сдържан, но ако отношенията ви са доверителни, ще го видите в цялата му прелест.

ЛЮБОВ КЪМ ВОДОЛЕЙ

Проблем. Извънредно голяма липса на увереност в себе си.

Водолеят смята, че някой би го обикнал заради нещо, а не просто така. И така и не му се вярва, дори и да го убеждавате с цялата си искреност. Обича да се самоизмъчва и да измъчва и другите.

Решение. Бурно изразявайте недоволството си от подобно поведение. Вменявайте му вина за пренебрежителното отношение към вашите старания – вие полагате свръхуеилия, за да му докажете любовта си, а той все се съмнява. Можете да му покажете колко ви наранява с отношението си. Това ще го накара да се опита да изглади вината си, но няма да измести скептицизма му. Проявата на характер ще ви е само от полза.

В любовните утехи Водолеят е доста стеснителен. Ако, не дай боже, си позволи нещо повече, ще се самоизмъчва, а пред вас отново ще се изправи вечно намусена мина. Потвърдете, че всичко е било прекрасно, и тогава Водолеят ще е на седмото небе от щастие.

ЛЮБОВ КЪМ РИБИ

Проблем. В началото на отношенията ще се наложи да скривате некултурните си страни и вярата си в отвъдни сили.

Решение. Ще трябва да проявите търпение, като постепенно печелите доверието на Рибите и вярата, че вие сте най-добрият и нужен им човек, на когото могат да разчитат. Рибите обичат златната среда във всичко, затова не изпадайте в крайности и спазвайте мярка. У вас трябва хармонично да съжителстват противоположни качества. Тогава с Рибите ще ви е леко и приятно.

В любовните игри обичат похвалите и откровенията по повод колко сте безумно влюбени в тях. Не си позволявайте фриволности в тази сфера – никакви анекдоти и смешки, за Рибите всичко е много сериозно. Именно затова не трябва да встъпвате с тези хора в отношения заради физическия контакт – с това ще ги убедите, че не са вашият вариант.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар