Път към сърцето на любимия – най-добрите зодиакални съвети

Ти лайф за Лекува

Разнообразието от хороскопи е огромно -почти за всеки случай в живота. Този път ви предлагаме да узнаете как по-добре да градите любовните си отношения


Намерете път към партньора в зависимост от зодиакалния знак на партньора си.

ЛЮБОВ КЪМ ОВЕН

Проблем. Обича да се самоутвърждава за чужда сметка, смята се за по-умен, по-бърз и по-силен от другите.

Решение. Търпеливо изчакайте животът сам да му докаже, че той далеч не е прав в своите заблуждения. Уловете тези моменти и предложете свое решение на проблемите. Ако всичко мине добре, това чифтокопитно ще ви слуша за всичко и с времето (след около сто години, и то веднъж на столетие) може дори да се възползва от съветите ви. Игнорирайте чара му, защото Овенът ще изгуби интерес към вас, щом получи каквото иска. Дори и да сте влюбени, твърдо настоявайте на обратното, иначе ще ви пороби.

В любовните утехи винаги получава своето. За него това е въпрос на физиология и по никакъв начин не е свързан с чувствата. Подгответе се или да изпълнявате желанията му, или си намерете друг партньор.

ЛЮБОВ КЪМ ТЕЛЕЦ

Проблем. Телецът изисква от околните море от търпение.

Решение. Или си тръгнете веднага, или се запасете с въпросното търпение. Искате да настоявате на своето? Бъдете готови Телецът да прибегне до всякакви уловки, за да получи това, което иска. Обикновено Телците са мързеливи, така че го имайте предвид.

В любовните дела тези хора също са мързеливи – колкото и да ги провокирате, могат да се постараят само ако намерите правилен подход.

ЛЮБОВ КЪМ БЛИЗНАЦИ

Проблем. Прекалено са романтични, търсят нещо по-добро, тъй като се стремят към идеала и постоянно се съмняват, че са открили човека, който им е нужен.

Решение. Обърнете се и си тръгнете в името на спасението на вашите чувства. С това ще превключите вниманието на този знак към себе си и ще го накарате да разбере, че сте именно любовта, която е търсил цял живот. Затова не трябва с лека ръка да зачерква такива идеални отношения. С една дума, покажете на вашия партньор, че вие сте въпросният идеал.

В любовните утехи Близнаците обичат възвишените вербални прояви на нежност. Ще трябва да се разприказвате или да обречете Близнака на разочарование. В това отношение всичко трябва да е идеално. Едва тогава тези хора могат да се отпуснат окончателно и напълно да се проявят.

ЛЮБОВ КЪМ РАКА

Проблем. Мълчанието натрупва раздразнение от вашите грешки. В края на краищата, може да си тръгне, без дори да обясни причината за поведението си.

Решение. Трябва да се отнасяте внимателно към Рака, тъй като хората от този знак се отнасят именно така към другите. Вашият партньор забелязва какво обичате или не обичате, старае се да предугажда желанията ви, нежно се грижи за вас. Но в замяна очаква подобно отношение и към себе си. Не търпи глупостта и вербалната й проява, особено публично. Тези хора по-скоро ще заобиколят проблема, отколкото да се задълбаят в него. Навреме обърнете внимание на поведението си и се старайте да отстраните недостатъците. Иначе вашият Рак ще ви заобиколи.

В любовните утехи тези хора обичат екслериментите, затова бъдете готови. Резултатът приятно ще ви изненада.

ЛЮБОВ КЪМ ЛЪВА

Проблем. Тези хора не понасят критиката.

Решение. Ако сте авторитет за Лъва, той ще се вслуша в мнението ви, макар и да се наложи първо да чуете неговите доводи. Все пак пред вас стои царят на животните. В отношенията с тези хора е важна дипломацията – както да не се поставите в пълно подчинение на „царя”, така и да не прекалите със. собствената си линия на поведение. Бурните емоции и сдържаността – всичко трябва да е с мярка и в правилния момент. Като всеки представител на котките, Лъвът обича да го чешат зад ушите. Нежността му е необходима, за да се отпусне.

В любовните утехи обича да озвучавате чувствата си. Така че не сдържайте емоциите си – Лъвът не обича мълчаливите партньори.

ЛЮБОВ КЪМ ДЕВА

Проблем. Този знак е болезнено чистоплътен.

Решение. Спазвайте чистота и ред във всичко. А самата Дева карайте да ги спазва още по-добре, макар че едва ли някой може да го постите. В стремежа си към съвършенство тези хора преминават всички мислими за останалите знаци граници и се опитват да отидат още по-далеч. Похвалите ви трябва да са сдържани, трябва да покажете на своя партньор, че го поддържате в стремежа да стане най-добър, и му помагате в това. В някои дребни неща можете да предоставите палмата на първенството на Девата, като не успявате например да включите „изключително сложната“ техника.

В любовните утехи Девите са строги .и прилични. Можете да ги провокирате за нещо необичайно само като наблягате на стремежа им към съвършенство. С правилна манипулация Девата може да направи много за вас.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар