Разберете повече за себе си с помощта на африканската астрология (ПРОДЪЛЖЕНИЕ)

Ти лайф за Лекува

Африканската астрология дава най-простият и точен хороскоп, базиран на геомантията

Предишните тълкования според африканската астрология може да прочетете ТУК

АНТИЛОПА ИЛИ ПЪТЕШЕСТВЕНИК

(4 септември – 3 октомври)

Успешен ден: четвъртък
Уязвими места: стъпала и връзки
Сетиво: зрение
Стихия: въздух
Успешни месеци: септември и януари Дърво: савана
Цвят светлорозов

Основни характеристики: чувствителност, склонност към скитане. Този знак представлява смес от стабилност и липса на равновесие. Антилопата е двойствен знак, олицетворяващ страх и надежда, заминаване и завръщане. Често се намирате между два свята. Вие сте страстни, любящи, взискателни и решителни. Искате всичко и веднага, но сте непостоянни и често променяте мнението си. Трябва да се научите да мислите спокойно и да приемате другите такива, каквито са.

Здраве

Периодите на силна умора могат да се сменят с изблици на небивала енергия. Трябва повече да спите, пълноценно да закусвате, за да поддържате енергичността си и стабилното настроение.

МЪДРЕЦ ИЛИ РАЗСТОЯНИЕ

(4 октомври – 3 ноември

Успешен ден: петък
Уязвими места: сърце
Сетиво: слух
Стихия:вода
Успешни месеци: октомври и февруари Дърво: лиственица
Цвят бял

Основни характеристики: спонтанност, творчество, вътрешна сила, нетърпение, тревожност. Този символ е представен във вид на слон и олицетворява мъдростта на предайте на Африка. Вие сте добри, но предпазливи. Отличавате се с емоционалност и винаги мислите, преди да кажете нещо. Мъдреците са нагледен пример за сложността и двойствеността на човека.

Можете да сте както идеалисти, така и манипулатори, а състоянието ви се променя в зависимост от времето и настроението. Близките невинаги ви разбират, затова пък вие сте напълно наясно със себе си. Умеете прекрасно да се приспособявате. Инстинктивно знаете кои хора ви влияят положително и кои не и могат ли да ви помогнат да постигнете желаното.

Здраве

Притежавате неизчерпаем запас от енергия. През цялото време сте в движение: тичате, катерите се, прескачате от място на място. Помнете обаче, че макар това да е много полезно за здравето, почивката не е признак на слабост, а добър начин винаги да сте на висота.

ЛЕЛЯ ИЛИ ДЕТЕ НА СВЕТА (4 ноември – 3 декември)

Успешен ден: събота
Уязвими места: вътрешни органи
Сетиво: вкус
Стихия:огън
Успешни месеци: ноември и март
Дърво: евкалипт
Цвят: пурпурен

Основни характеристики: щедри, силни, самоотвержени. Знакът е представен от дървена пръчка, която в Африка е символ на властта. Природата ви е надарила с щедрост, великодушие и безкористен характер. Привличате •останалите, тъй като излъчвате позитивна, успокояваща енергия. Вие сте щастливци с развита интуиция, които винаги се стремят да се развиват както материално, така и духовно. Виждате у хората само най-доброто и затова лесно установявате връзка с тях. Наслаждавате се на живота и на всички удоволствия. Знаете кое е добро за ‘ вас и често глезите близките си.

Здраве

Притежавате отлично здраве. Всичко, което ви е необходимо, е редовно да се занимавате с физически упражнения. Но трябва да сменяте видовете спорт, за да избегнете скуката. Добро решение са заниманията със сезонни спортове и упражненията на чист въздух.

ИЗОБИЛИЕ ИЛИ РЕКОЛТА И ХАМБАР (4 декември – 3 януари)

Успешен ден: вторник
Уязвими места: кожа и кости
Сетиво: слух
Стихия: вода
Успешни месеци: декември и април

Дърво: гинко билоба
Цвят: златен

Основни характеристики: тщеславие, щед: рост, безгрижие, преданост. Символът на знака е водопад, който олицетворява висшите способности, богатство и изобилие във всички сфери. Вие сте късметлии, които вървят през живота леко и свободно, но невинаги се замислят за останалите. Околните ви обичат, но трябва да спечелите любовта им, като им отдавате част от времето си. Макар че около вас може да има много хора, невинаги това са правилните хора. Постарайте се повече да се доверявате на интуицията си. здраве

Трябва да се занимавате с индивидуални видове спорт, износващи концентрация, като голф и езда. Важно е да се грижите за себе си.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар