Жената влезе в критическата и животът ни стана невъзможен

Ти лайф за Лекува


Както всичко беше наред, сега всеки ден има само скандали и крясъци

Чувал съм, че с влизането в критическата възраст се променя характерът на човека и, че често този преход е твърде болезнен, както за този, който влиза, така и за околните. Също така и съм чувал, че при мъжете критическата възраст била много по-проблемна, те ставали много по-заядливи, проклети и самосъжаляващи се от жените.

Не знам как е в действителност, но аз съм с пет години по-възрастен от съпругата си и би трябвало да съм я изпреварил, макар и да знам, че всичко това е индивидуално… Но засега за себе си не съм усетил такива симптоми, макар че се опитвам да се наблюдавам.

При нея обаче си е класика, макар че ако й го кажа, пак ще се разсърди и ще вдигне скандал. Женени сме от 20-годишни, близо трийсет години сме били заедно и почти не помня да сме се скарали за нещо. Дори и да се е случвало, е било за дреболия и бързо е минавало.

От около година обаче положението е непоносимо. Тя е вечно кисела, вечно нещо я боли, а ако я заболи нещо, не знам защо, обвинява мен. И от сутринта започват едни крясъци, обвинения, скандали…
Дано това състояние премине бързо, че да се успокоят нещата.

С.Й., Плевен

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар