Магия с руни помага при взимане на решения

Ти лайф за Лекува

В ситуация, когато трябва да вземете решение или да получите съвет, най-добрите помощници са руните


Можете да се снабдите с комплект руни, но не е лесно да го изберете, тъй като всеки майстор, изработил за продажба този магически инструмент, внася в него частичка от своята сила. Следователно такава покупка трябва първо да се изчисти, да се настрои на вашата вълна, да се „спазарите“ с всяка руна. Продават се и щамповани руни, но те за нищо не стават, защото вече са преминали механична обработка и съответно енергийните връзки на материала са нарушени. Как да постъпите?

ИЗБЕРЕТЕ МАТЕРИАЛ

Ако усетите желание да разполагате със собственоръчно изработен комплект руни, забравете всички умни съвети, кито някога сте чели в книгите, вестниците, интернет. Помнете, че всеки човек е уникален, затова вашият нбор трябва да ви харесва именно на вас. ‘

Вслушайте се в себе си и мислено си представете своите руни. Кой материал ви е най-близък – глина, дърво, тесто, морски раковини? Какви трябва да са руните на пипане? Разбира се, става дума само за природни материали. Избрахте ли си? А сега изберете деня и времето, когато почувствате най-голям прилив на сили. Помнете, че изработването на магически предмет изисква огромна концентрация и енергийни запаси. Затова дори не си помисляйте да направите една руна сутринта преди работа, друга – по време на обедната почивка, трета – преди любимия сериал вечерта. Така няма да стане! Нужни са пълна концентрация, спокойствие и отдаденост. Идеално е, ако изключите всички електрически прибори и работите на светлината на свещи.

СЪЗДАВАМЕ МАГИЧЕСКИ ПОМОШНИЦИ

Материалът е избран – например камъни. Разбира се, не всеки разполага със специални умения да дяла камък. Затова пък всеки може да рисува с боички. И не спазвайте глупави съвети, като „трябва да се работи с кръв“! Кръвта е много мощен инструмент, с чиято сила може да се справи само професионалист.

Вземете естествени бои. Почистете работното си място, пригответе камъни, бои, четка – всичко необходимо. Имайте предвид, че докато не завършите работата си, не трябва да спирате. Трябва да се чувствате уверени и спокойни.

Седнете удобно и се вслушайте: камъните трябва да говорят с вас, всеки от тях точно знае коя руна иска да представлява. Вслушайте се, вгледайте се – само не мислете, разумът по-скоро ще ви попречи. Важни са вашите емоции, чувства. Затворете очи, представете си руните си – трябва да ги видите. Едва когато почувствате, че пълната картина е готова, пристъпете към работа.

Докато рисувате руна, обяснявайте за себе си нейното значение, мислете за нея, за силата й, която се ражда в ръцете ви. Ако руната не се получи или ви плаши, незабавно я унищожете. Настройте се отново за работа, като отново мислено си представите бъдещия комплект.

Мислите в момента на създаване на руните трябва да са само положителни, не допускайте нито една негативна емоция. Вашите камъни ще попият всичко. А вие трябва да ги изпълните с добра енергетика, да споделите с тях своята благодат. Помнете, че творите чудо и това чудо е вашият помощник. Тези руни са вашето оръдие в търсене на себе си.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар