Исках да го разделя, а с нея станахме приятелки

Ти лайф за Лекува


Сега не знам какво да направя, чувствам се много подла

Аз съм на 16 години и харесвам едно момче, което е с две години по-голямо от мен. Мисля, че и той също ме харесва, но има един проблем. Има сериозна връзка с момиче на моята възраст, с което ходят вече почти две години.

Единственият начин да стигна до него беше да се преструвам, че съм му само приятелка и нямам никакви намерения спрямо него. Не беше толкова трудно, тъй като живее в съседната къща, знаем се от малки. Освен това знам, че има проблеми с математиката и мисли да ходи на частни уроци, а аз съм много добра по математика.

Така че му предложих да му помагам, като му казах, че така тъкмо няма да трябва да плаща за уроци. Потръгна по-добре дори отколкото се надявах. Виждаме се почти всеки ден вече трети месец и мисля, че той започна да изпитва чувства към мен и не съм просто добра приятелка вече.

Това, което не очаквах да се случи обаче бе, че момичето, с което ходи се оказа много готино и сама не усетих кога станахме приятелки. Сега вече ми е много трудно – ако можех да я мразя, нямаше да имам проблеми, но сега се чувствам като долна лицемерка.

Д. К., София

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

1 коментар

  1. Йордан Хараланов says:

    Здравей Д.К ако ти си се влюбила и той в теб борете се за щастието си.Понякога съдбата ни подлага на хиляди изпитания и трудности.Острани изглежда подло но от друга страна ти се случва и е по силно от теб.Ако само ти си влюбена в него просто се отдръпни и продължи на пред ако и двамата сте влюбени един в друг и сте имали интимен контакт продължавай те напред макар да загубиш една приятелка.Но за жалост не стават нещата както искаме ние ние можем само да помогнем да станат по бързо от очакваното.Първо се разберете и поговорете сериозно и чак тогава поемай нещата

Добавете коментар