Бабини съвети за гадание и лечение с игла

Ти лайф за Лекува

Всеки може да направи предсказания с игла. Хем е интересно, хем е забавно, хем може да ви е от полза


Свикнали сме да смятаме за необходима атрибутика на спиритичните сеанси въртящата се чинийка.

Но малцина знаят, че преди това се е използвала игла, окачена на черен копринен конец. В останалото техниката е била аналогична и позволявала да се общува с безтелесните, но всезнаещи същества.

Впрочем и днес мнозина използват иглата за такъв род гадания. С нейна помощ бременните жени лесно могат да определят пола на бъдещото дете.

Окачете игла на конец от черна коприна и внимателно следете в коя посока ще започне да се върти. Ако е по часовниковата стрелка, очаквайте момче, ако е в обратна посока – момиче.

Но и самата игла, без бродерия или конец, може да се окаже доста полезна. Купена в понеделник и забодена в яката на блузата, тя ще способства животът ви да стане по-радостен и успешен. Забита около входната врата с острието нагоре, ще отнесе молбите ви на небето и ще защити дома ви от отрицателната енергия.

Заболяла ви е глава или зъб, а под ръка нямате обезболяващо? Прикрепете с помощта на пластир игла към бузата или слепоочието с острието надолу и след няколко минути болката ще утихне, а настроението ще се подобри.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар