Как лекуват скъпоценните камъни: нефритът е чудодеен целител на болните бъбреци

Ти лайф за Лекува

Хората винаги са се вълнували от въпроса могат ли скъпоценните камъни да влияят на своите собственици


Притежават ли някаква лечебна сила?…

До нас са достигнали истории за необикновената сила на скъпоценните камъни. В тях се твърди, че те са способни да ни избавят от различни тежки заболявания.

В много страни се провеждат семинари, кьдето се демонстрират практически методи на лечение главно с помощта на планински кристал, както и с малахит, лазурит и тюркоаз. Интересна подробност е, че именно такива камъни най-често са откривани в гробниците на египетските фараони.

Поначало за лечение се използват не особено твърди и не особено скъпи камъни. При това няма значение дали са шлифовани, или не.

КАК ЛЕКУВАТ СКЪПОЦЕННИТЕ КАМЪНИ?

Днес знанията за чудодейните свойства н.а скъпоценните камъни са’ притежание главно на, индуси и тайландци, както и на някои племена американски индианци. Най-простата процедура за лечение е следната.

Камъните се разполагат върху най-важните точки (енергетични центрове) на пациента – чакрите. Древноиндийското учение твърди, че в тези части от човешкото тяло в най-голяма степен се проявяват жизнените сили и се възприемат външните влияния.

Друг начин за чудодейно изцеление могат да изпробват върху себе си хора, които от години носят даден скъпоценен камък. В този случай между камъка и човека се осъществява специфична връзка.

Потресаващи неща се разказват за нефрита и опала. При тежки заболявания на стопанина си те губят своя блясък. Често това се случва още преди болестта да се е проявила. Много китайки тичат при лекар, ако забележат, че нефритовата им гривна е потъмняла.

Минералозите обясняват подобни явления с това, че химическият състав на потта на болен човек е различен от този при здравия индивид. Камъкът, докосвайки кожата, реагира на всяко изменение в организма.

Една нощ болен се събужда от слабо пукане. Изплашен, той става и започва да търси причината за неприятния звук. И с изумление установява, че опалът в пръстена му се е пръснал на парчета. След това произшествие самочувствието на болния започва стремително да се подобрява.

Правдоподобността на този феномен нееднократно е потвърждавана, а посветените го обясняват по следния начин. Камъкът е „изсмукал” болестта, изчистил е организма на стопанина си и така се е подложил на саморазрушение подобно на живо същество. Както се казва, камъкът се е пожертвал за спасяването на своя собственик.

А колко истории се разказват за нефрита! Той е истински чудодеен целител!

Нефритът избавя от много неприятно заболяване – камъни в бъбреците, и името му на испански означава точно това – камък от бъбрек. Когато испанските конкистадори нахлуват в империята на инките и ацтеките, те забелязват, че много туземци носят нефритови камъни на специални прилепнали до кръста пояси.

В Нидерландия в средата на XVII век излиза книга, посветена на лечебните свойства на този изумителен камък. В старинното издание се разказва за лекар, който донася от Америка нефрит. Той го използва за лечение на камъни в бъбреците и справяне с бъбречните колики.

Двама пациенти на този експериментатор се избавят от камъните в бъбреците, защото по съвета на доктора пътешественик постоянно носят на кръста си лечебния камък.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар