Как да спечелите мъжете от зодиите Овен, Телец и Близнаци?

Ти лайф за Лекува

Мъжете не вярват в зодии и зодиаци, но това не пречи да приложим някоя дребна женска хитрост, за да ги спечелим


Ето всичко по-важно, което трябва да знаете за мъжете от зодиите Овен, Телец и Близнаци

Овен

Забрани: Щом искате да спечелите мъж от зодия Овен, не носете крещящи цветове и прекалено къси поли. Провокирайте мозъка, а не сетивата му. Никога не го подценявайте. Не оспорвайте авторитета му. Оставете той да прави първата крачка. Бъдете загадка за него колкото може по-дълго. Не давайте вид на кариеристка или на прекалено независима. Не го лъжете. Не го карайте да ревнува. Не водете безсмислени разговори. Не го оставяйте да скучае.

Препоръки: Бъдете добра, усмихната, жизнерадостна. Също и дискретна. Зашеметете го с нежност и страст. Бъдете секси, но и се дръжте като дама. Насърчавайте го и не пестете похвали. Подкрепяйте го във всяко начинание, бъдете всеотдайна. Мразете тези, които мрази, и обичайте тези, които обича.

Неговите зодиакални пристрастия: За любов предпочита огнените знаци, но за брак е ориентиран повече към земните или водните знаци.

Любими дни и дати: неделя, 2 и 9.

Телец

Забрани: Той е силен и благороден, но не му повишавайте тон и не бъдете опърничава. Никога не критикувайте близките и приятелите му – той много държи на тях. Не давайте вид на прахосница, вятърничава жена, прекалено атрактивна или флиртаджийка. Не казвайте, че мнението на хората не ви касае. Не бъдете прекалено настъпателна и не го притискайте. Не влизайте в крайности.

Препоръки: Бъдете отстъпчива. Обяснете му колко голяма е потребността ви да го обичате. Отбележете, че уважавате семейството си. Спестете пари, с които да си помогнете в случай на нужда. Бъдете секси, но не прекалявайте, защото той е старомоден. Хвалете ястията на майка му. Показвайте му, че е страхотен и му вдъхвайте увереност. Опитвайте се да разгадавате мислите му. Съчувствайте му.

Неговите зодиакални пристрастия: Жени за любов и брак – Везни, Стрелец, Рак и Козирог.

Любими дни и дати – събота, 3 и 14.

Близнаци

Забрани: Мъжете от тази зодия са свободолюбиви, затова не ревнувайте прекалено силно. Не бъдете властна и не се опитвайте непременно да се наложите. Не му поставяйте забрани и ограничения. Не изпадайте в истерия и никога не му повишавайте тон. Не бъдете дребнава и не му напомняйте за моментите, когато е бил несправедлив към вас. Не му дръжте сметка за времето. Близнакът има нужда от непрекъсната смяна на обстановката, затова не му отказвайте пътешествия и всякакъв вид разнообразие. Не го дразнете, особено когато е в лошо настроение.

Препоръки: Като не поставяте ограничения и му давате свободата да ходи, където поиска, той ще се върне при вас. Обсъждайте проблемите му. Осигурявайте му уютна атмосфера. Бъдете ведра. Изненадвайте го – той много обича изненадите. Бъдете винаги ентусиазирана.

Неговите зодиакални пристрастия: Жени за любов и брак – Рак, Везни, Водолей и Стрелец.

Любими дни и дати – неделя, 5 и 9.

Астрологията е точна като математиката и увлекателна като роман, но преди всичко е полезна наука, от която може да разберете много за себе си и за противоположния пол, твърди Азора Райе.

Тя е написала книгата „Пълен интимен хороскоп“, публикувана от издателство „Труд“.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар