Постоянно изневерявам на мъжа си, а не искам!

Ти лайф за Лекува


Никога не го правя нарочно, но защо все така става?

И аз не знам защо винаги така става, тъй като никога не съм искала да изневерявам на мъжа си, а се случва вече за пети път. По-точно – случи се преди две седмици, след като излязох да се видя с приятелки, а пък с тях имаше един необвързан мъж. Не ми направи никакво впечатление, дори не му обърнах внимание и не сме си говорили, а накрая го направихме набързо в колата му.

Предишните ми случаи бяха подобни – еднократен секс с някого, когото не съм познавала преди това и след което нито сме се виждали, нито сме се чували. Дори не сме си разменяли телефони и електронни адреси.

Слава богу, поне усложнения е нямало, досега и петимата са били такива като мен, които не са искали проблеми. Но на мен самата ми е тъпо, защото обичам съпруга си, а той и не подозира, че съм му слагала рога. Не съм изпитвала чувства към никого от тези мъже, но след такова нещо се чувствам измърсена и гузна, и си викам: „Защо го направих? Всъщност нямам нужда от това…“

В.С., София

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

1 коментар

  1. Йордан Хараланов says:

    След като нямаш нужда да го правиш с други не го прави.Така нараняваш човека до себе си и ще дойде ден когато ще съжаляваш.Спри се до като е време иначе ще свикнеш и рано или късно се разбира.

Добавете коментар