Как Той да ви обърне внимание, без да изглеждате смешна и нелепа?

Ти лайф за Лекува

Той няма начин да не ви обърне внимание, щом говорите увлекателно. Дори непознатите хора правят впечатление, когато са добри разказвачи


Интересна история, поднесена с хумор и доза самоирония, изиграна артистично и с чувство, ще го накара да ви гледа с други очи. Опитните жени дори ще ви посъветват да си измислите история, която (уж) ви се е случила, да си я изрепетирате и да я разкажете в подходящ момент. Но внимавайте – добрите съчинения са правдоподобни, забавни и съвсем, ама съвсем леко самохвални.

Не се стеснявайте да му демонстрирате своя интерес, когато той говори

Слушайте го внимателно, гледайте го в очите, смейте се на шегите му непресторено. Всеки човек обича това, а мъжете се усещат съвсем специални. Той ще се почувства и много значим, ако му зададете въпроси, с отговорите на които да блесне. И не забравяйте да прилагате онзи психологически трик, който върши работа за прелъстяване на всякакви събеседници ефекта на огледалото.

Докато слушате и кимате с глава, повтаряйте сякаш несъзнателно неговите жестове, мимики и интонация. Това винаги действа, защо-то е свързано с човешката природа – мъжът инстинктивно започва да се чувства в синхрон с вас.

Показвайте се уверени и позитивни

Никой мъж не обича оплакващи се и мрънкащи жени. Абсолютно сигурно е, че Той ще ви обърне внимание, ако се разплачете за нещо, но може и да не му хареса. Заучената безпомощност не е съвсем на мода от около един век насам, така че много внимателно дозирайте, щом сте решили да я използвате. Вярно, класически женски трик е да помолите мъжа с нещо да ви помогне, пише „Всичко за семейството“. Но без да изглеждате тъпа и неспособна. Трябва хем да ви забележи и да получи възможност да блесне с уменията си, хем да не си каже „Тая се оправя с телефона си точно колкото баба ми“.

След като веднъж привлечете вниманието му, не го изпускайте. Нали знаете поговорката „Желязото се кове, докато е горещо“.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар