Необичайно гадание: Зъбите – уникални като пръстов отпечатък!

Ти лайф за Лекува

Виж му зъбите и разбери що за човек е. Погледни усмивката си и разбери какво те очаква


Човек винаги получава своето, ако са му поникнали и четирите мъдреца. В такъв случай не се съмнявайте, че ви се случва само това, което ви се полага. Ако обаче нямате мъдреци, и особено нито един, тогава знайте, че тогава действително плащате не за себе си, а за своите предци по възходяща линия.

Ако нямате мъдреци само от лявата страна, значи плащате за предците само по майчина линия.
Ако липсват мъдреци от дясната страна – по бащина линия.

Но зъбите, както и ръцете и отпечатъците на краката в голяма степен определят нашата индивидуалност. Няма нито един човек, чиито зъби да повтарят зъбите на друг. Строежът на небцето също е индивидуален.

Хората с 32 зъба се въртят в затворен цикъл – това въплъщение е естествено последствие от миналото. А на тези, които нямат всичките си зъби, явно не им достига нещо, не им достига завършеност на хармоничния цикъл. Същото се отнася и за тези, които по някакви причини за изгубили зъби. Те са излезли от затворения кръг, подложени са на космическия резонанс и върху тях повече действат планетите, а Вара – изначалната охранителна грамота на предците, не ги защитава.

КАКВО ОЗНАЧАВА ТРЕТА СМЯНА НА ЗЪБИТЕ

Третата смяна на зъбите е свързана с алхимията на духа, с преобразяване-то.Тя се дава като награда за праведен живот. Смята се, че човекът, получил трета смяна на зъбите, вече променя кармата си. Първите зъби са проявление на индивидуалността на човека. Вторите са съдбата. А третата смяна е свързана с придобивките, със свободата.

Смята се, че хората, на които за трети път им никнат зъби, са успели да се променят и получават висша защита. Те отработват земната си карма, а след това отиват или при Бога, или при дявола. Подобни случаи са описани при някои християнски светци, които на старини сменят всичките си зъби и между първите два резеца, това е лош знак. Това говори за голямо объркване в кармата на човека. Такъв човек постоянно избягва възмездието и може да бъде определен още и като вампир. На него явно не му достига собствена енергия и той я попълва за сметка на други хора.

Още по-лошият вариант е, когато има разстояние и между горните, и между долните резци. Това показва разрив в кармичния кръг и е белег на човек, който не може да получи благодат и живее за чужда сметка. Разбира се, в голяма степен може да бъде заподозрян и във вампиризъм – съзнателен или несъзнателен. Но той блестящо може да се измъква от всяка заплетена ситуация, като при това оставя другите да плащат вместо него.

КАК ДА ОПРЕДЕЛИТЕ ДАЛИ СТЕ ГРЕШНИ

Всички имаме по два резеца от всяка страна, по един „кучешки“, по два малки коренни зъба, по два големи кътника и по един мъдрец – общо 8. Тези 8 зъба можете да свържете с 8 стихии.

Трябва да се сравняват по два зъба, паралелно разположени от двете страни. Ако са различни, човекът е склонен към грях. Ако са симетрични и еднакво оформени, в това отношение той е блокиран и предпазен.

Освен това издадените напред зъби също се смятат за лош знак. Само равните и нормални зъби са признак на истинския зороастриец. Въпреки това има мерзавци и злодеи със съвършени зъби.

Мъдреците са отделен случай, защото 4-те зъба са четири главни и крайъгълни проблема, които стоят пред нас, свързани с избора. Мъдреците от дясната страна при мъжете и от лявата при жените на горния ред – това са вярата, проблемите на вярата, религиите. На долния ред са разположени грехът на безверието и съмненията. Това е дуализъм, който трябва да се преодолее – да изясним на кого да служим.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар