Забравете за старите фритюрници – вече има въздушен фритюрник

Ти лайф за Лекува

Решили ли сте да купувате фритюрник, търсете въздушен


Той е четвърто поколение от тази серия и намери място в престижна класация за най-добър продукт на 2017 г.

Въздушният фритюрник намалява разхода на мазнина. За да изпържите картофи, е нужна не повече от лъжичка олио. То не се използва повторно като в традиционния уред, а готовата храна, макар пържена, е по-здравословна.

Уредът има нагряващ реотан, над който е монтиран вентилатор. Чашата е оформена като чекмедже.Електронен програматор с таймер позволява избор на програми за различни продукти с точно подбрани температури за готвене.

Чекмеджето е с незалепващо покритие, което се постила и с хартия за печене, с дупки в дъното и стените. През тях подаваният от вентилатора горещ въздух обдухва от всички страни продуктите.

След като ги заредите, трябва да ги поръсите с малко мазнина и затваряте чекмеджето. С докосване на електронния дисплей избирате една от седемте програми – за хапки месо, картофи, пилешко, пържоли, понички, скариди, риба. Таймерът се настройва в интервал от 1 до 30 минути, градусите са в диапазона от 80 до 200.

Чекмеджето след употреба се измива под течаща вода и се подсушава.

Въздушният фритюрник е компактен и подходящ за кухни с малко място. Цената от 140 долара се избива бързо за сметка на спестеното олио и по-ниските разходи за ток, твърдят производителите.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар