Влиянието на Сатурн (2018-2020) върху зодиакалните знаци – от Овен до Дева

Ти лайф за Лекува

Овен


Сатурн оказва благотворно влияние върху развитието на кариерата ви в периода до 2020 г. Сега е най-подходящото време да помислите доволни ли сте от това, с което се занимавате. Ако ли не, то в близките няколко години ще можете да намерите нова, по-интересна работа. Търпението и трудолюбието ви ще бъдат възнаградени. За постигане на професионален успех се изисква много време. Бъдете готови да рискувате, когато станете достатъчно уверени, че сте избрали правилния път, и решите да се движите само нагоре по кариерната стълбица независимо от препятствията, които ще ви се изпречат по пътя.

Телец

Времето, когато Сатурн се намира в Козирог (2018 – 2020 г.), е най-удачният период за вас, за да получите допълнително образование или да повишите квалификацията си, да постигнете финансовите и професионални успехи, към които се стремите. Това е и успешно време за планиране на отпуск.

Дори и да нямате възможност сега да се отправите на мечтаното пътешествие, обезателно съставете списък на местата, които бихте искали да посетите през живота си. Влиянието на Сатурн може би ще ви накара да преразгледате възгледите си за религията и житейските си принципи.

Влиянието на Сатурн може би ще ви накара да преразгледате възгледите си за религията и житейските си принципи. Ако сте убедени християни или намирате покой в посещението на църква, може би ще намерите и друго място, което резонира с текущите ви мисли и убеждения.

Близнаци

Пътешествайки в знака Козирог в периода 2018 – 2020 г., Сатурн ще ви накара да отделите внимание на най-скучните аспекти от живота си, за които обикновено не се замисляте. Например дали не е време да си направите застраховка живот или на недвижимото имущество. Под влияние на палнетата ще преосмислите потребностите си и ще станете по-прагматични. Когато се убедите, че сте в безопасност, обърнете внимание на обкръжението си. Връзката ви с близките хора е здрава като скала, но сега е най-подходящото време да преразгледате отношенията си. Трябва да се отнесете сериозно към разпределянето на задълженията и да поемете отговорност.

Дори романтичните отношения могат да наподобяват делови и партньорски срещи. В професионалната сфера е дошло време да обедините сили и ресурси с хората, на които вярвате. При това Сатурн ще ви помогне да изгладите острите ъгли. Но не бива да се отпускате. Просто помнете кой носи отговорност за вашия успех. Последно, но не по-малко важно: Сатурн ще окаже много голямо влияние върху сексуалността и интимните ви отношения. И при това няма значение дали тази сфера от живота ви е важна за вас, или не.

Рак

Сатурн ще прекара две и половина години от трите в опозиция с вашия знак. Сега е най-подходящият период да се реализирате и да поработите над себе си. Позволете на нешлифования диамант, който представлявате, да заблести. Обкръжението ви ще изиграе голяма роля в преобразяването ви. Някои хора ще ви окажат морална подкрепа. При това, ако се чувствате некомфортно, когато общувате с някого от вашата компания, сега е най-подходящото време да се разделите с него. Другите ще се погрижат за вас, ще ви отрупат с внимание и ще направят за вас всичко възможно. Освен това ще станат и пример за подражание, към който се стремите.

Ако сте самотни, не е нужно да започвате отношения с първия срещнат или да продължавате връзка с човек, с когото всъщност не искате да бъдете заедно. Ще разберете, че е по-добре да сте самотни временно, отколкото да затънете в отношения, от които след това трудно ще изплувате.

Лъв

Сатурн в Козирог преминава през шести дом на вашия знак, който отговаря за здравето и всекидневните грижи. По време на пътешествието на планетата в този сектор от знака ще разберете, че всичките ви навици, дори и най-безобидните, имат последствия. Сега е най-подходящото време да се погрижите за здравето си независимо от възрастта и обстоятелствата и да се поддържате в добра форма. Сатурн ще ви помогне, като ви подскаже как правилно да организирате деня си, да установите график на работа и почивка и да започнете правилно да се храните.

Освен здравето ще бъдат засегнати и други области от живота ви, като професията, където се проявявате упорито, за да постигнете желаните кариерни цели. В работата възникват нови задачи, които се превръщат в стъпала, по които се изкачвате нагоре в йерархията. Ако имате свои подчинени, време е да послушате интуицията си и да повишите някого от тях, а с други да се разделите.

Транзитът на Сатурн в Козирог е период, в който имате възможност да подобрите здравето и самочувствието си, да добавите във всекидневието си приятни дребни моменти, на които по-рано не сте отделяли внимание.

Деви

Препоръчва се следващите години, докато Сатурн се движи през знака Козирог (2018 – 2020 г.), да се отдадете на романтични отношения, на децата, внуците и увлеченията, които са ви на сърце. Посветете се на роднините, направете за нещо хубаво. Само се пазете от тези, които са свикнали повече да получават, отколкото да дават. Това е най-подходящото време да си намерите някакво увлечение: да четете романи стил „фентъзи” до зори или да извадите от шкафа прашасалите бои, музикални инструменти, градински принадлежности и всичко, което пробужда фантазията и разкрива пътя за творчество.

Съберете цялото семейство и приятелите, та през следващите няколко години да се потопите в атмосферата на дружелюбие и веселие. Какво хоби сте изоставили: тенис, боулинг, фотография, туристически походи, риболов, живопис? С какво искате да се занимавате? Ако досега сте били твърде заети за това, настъпва време да си намерите хоби. Транзитът на Сатурн в Козирог е предназначен за веселие и отдих. Но можете да откриете, че увлечението ви се превръща и в печеливш бизнес.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар