Красивата фейхоя обича по-хладен въздух

Ти лайф за Лекува

Фейхоя е универсално цвете, впечатляващо през цялата година


Съчетава красива корона и интересни листа с разкошни цветове, полезни плодове и липса на особени капризи при отглеждането.

Основното, което трябва да осигурите на растението, е прохладно зимуване. Феихоята няма да цъфне и да върже плодове без ярка светлина. Ако не е до южен прозорец, ще трябва да я осветявате допълнително през зимата. Ще оцелее при всякакъв температурен режим, но най-красива ще е при прохлада през лятото (до 23 градуса) и още по-хладно през зимата (10-14 градуса).

Растението се полива постоянно, но след проверка за състоянието на почвата. За да цъфне обилно и да върже, не трябва да допускате нито подгизване, нито пресъхване. Сипвайте вода след изсъхване на най-горния слой на почвата.

Високата въздушна влажност не е задължителна, но при много сух въздух е добре да пулверизирате листата. Фейхоята обича и душ от време на време. Подхранва се само при активния растеж през две седмици.

Азистазията е лесна за оглеждане, а е много красива. Цветовете й са 5 см в диаметър, събрани в съцветия. Те се образуват само при ясно изразен период на покой през зимата. Това означава понижена температура до 15 градуса, по-малко светлина за листопадните видове, средна въздушна влажност, спиране на подхранването. При активния растеж се полива редовно, но внимателно. Преовлажняването е опасно. През зимата се полива много рядко, което е задължително условие за цъфтеж през лятото.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар