Преспах с жената на колега, сега ми е неудобно да ходя на работа

Ти лайф за Лекува


Стана случайно, а лошото е, че го харесвам и ми е кофти за рогата

Нещо странно ми се случи миналото лято. С фирмата бахме на тимбийлдинг. Повечето колеги бяха дошли със семействата си. Аз самият не, тъй като още не съм женен, въпреки че съм на 37 години.
Прекарвахме добре, правехме рафтинг и какво ли не там още. Разбира се, на такива събирания и много се пие. Та и ние така, всяка вечер сядахме уж по на едно-две питиета, ставаха разбира се много повече…

И аз не разбрах как се случи. Сигурно всички във фирмата сме били много пияни, така и не помня как се озовахме в едно бунгало сами с жената на един колега. С една дума правехме секс.
На сутринта ми беше ужасно неудобно, видях е, че и тя избягва да поглежда към мен, явно и тя така се е чувствала. Никой освен нас двамата не беше разбрал и така си и остана.

След тази нощ не сме се виждали с нея, освен случайно покрай колегата и най-много да сме си казали здравей-здрасти. Не е имало никакви проблеми, никой не знае, с колегата продължаваме да се разбираме добре.

Тъпото е, че с него сме в много добри отношения, колегиални, разбира се, на обяд често ходим заедно, случва се да пием по някоя бира. И сега си умирам от угризения. Знам, че да кажа на някого какво се е случило е повече от изключено. Направих каквото направих, сега остава и семейството му да разбия. Но вече започнах да ходя на работа с нежелание.

С. К., София

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар