Как да реагирате ако хванете тийна по време на секс?

Ти лайф за Лекува

А вие как бихте искали да реагира тийнът, ако ви хване по време на секс? Ето така би трябвало да реагирате и вие

секс
Не казвайте нищо и бързо излезте от вкъщи. Все ще намерите какво да идете да напазарувате.

След като се изнесете, а сърцебиенето ви стихне, ще осъзнаете, че предстои следващият конфузен момент – срещата с детето, като се върнете. Тя трябва да протече естествено. Не се дръжте нацупено или насмешливо. Изчакайте първоначалната неловкост да отмине и подхванете разговор само ако се налага.

А той се налага, ако смятате, че тийнът отскоро води полов живот

В такъв случай би трябвало да повторите лекцията за предпазните средства и защо са необходими. Може евентуално да обсъдите отношенията на тийна с партньор/ката. Не че ще ви дадат да се бъркате, но ако държите да си кажете съображенията, всичко трябва да бъде поднесено с разбиране, с такт, в приятелски разговор.

Втората причина, по която се налага разговор, е, за да не се повтаря неловката ситуация. Обсъдете нещата спокойно и поставете необходимите граници. Не е добре да забранявате да води гаджето си вкъщи. Едва ли искате да отидат на някое място със съмнителна хигиена и при съмнителни хора. Нека е у вас, но след като вашият син или дъщеря се погрижи за повече дискретност. Няма нужда тези неща да се случват, когато вие или малката му/й сестричка сте у дома. Достатъчно е да ви попита кога възнамерявате да се приберете, пише „Всичко за семейството“. Или да ви предупреди с нещо от сорта на „Разчитам, че утре няма да си дойдете вкъщи преди 19 ч., понеже ще имам гости“.

Престанете да гледате на сина или дъщеря си като на малко дете

Рано или късно ще започне да води полов живот. Ако се държите приятелски, може да имате късмета да ви послуша за най-важните неща по тази тема.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар