На 57 съм и ми се родиха близнаци

Ти лайф за Лекува


Изпитвам истински ужас, как ще ги гледам на тия години?

Аз съм на 57 години и наскоро ми се случи нещо, което по принцип е хубаво, но малко позакъсняло – родиха ми се близнаци. С втората ми жена, която е доста по-млада от мен, пробвахме от много години и вече, честно казано, бях се отказал от мисълта за деца. И изведнъж взе, че се случи. Първо като разбрах, се зарадвах, но после, честно казано, изпаднах в див ужас. Доста ми е късно за такива неща, но вече няма бягане…

Елементарните сметки показват, че когато те станат на 20 години, аз ще съм на близо осемдесет. А най-вероятно тепърва ще има нужда от средства – да се изучат и така нататък. Само след няколко години ще съм пенсионер, а те ще тръгват на училище, по купони. Направо си нямам идея как ще се оправяме. Нищата трябва да се правят всяко по реда си, а аз определно закъснях.

Д. К., Пловдив

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

4 коментара

 1. Господин Вълев,
  Не се отчайвайте…всичко ще се оправи, ще имате наследници,какво по-хубаво от това…някои са лишени завинаги от тая радост…и е печално, тъжно и страшно…Бог ще се погрижи, щом ви ги е дал!!!ДЕЦАТА СА РАДОСТТА И ЩАСТИЕТО В ЖИВОТА…БЛИЗНАЦИ СЕ ГЛЕДАТ ТРУДНО, ЩЕ ВИ ТРЯБВА ПОМОЩ…НО ЩЕ СЕ СПРАВИТЕ…ДАНО ВСИЧКО ДА Е НАРЕД!!!
  ЧАКАНЕТО ДА БЪДЕ БЛАГОСЛОВЕНО…

 2. Венка says:

  Мисълта, че давате светлина и живот на две същества, трябва да ви дава кураж .. бог си знае работата.

 3. Доби says:

  Щом се е случило, значи е трябвало! Не се плашете! Бог ви е дал дар, насладете се!

 4. жена says:

  децата подмладяват, така че гледайте от тази гледна точка :)

Добавете коментар