Сатурн в знака Козирог – какво да очаква човечеството до 2020-та година?

Ти лайф за Лекува

Сатурн в знака Козирог ни изпраща на увлекателно пътешествие, където да се научим на търпение


Сатурн в знака Козирог ни учи и на уважение, познаване на историята, умение да чакаме, да планираме и на други ценности и човешки качества, „уважавани” от Козирога, които ще царуват на планетата през следващите три години. Пътешествието на Сатурн в съзвездието Козирог започна на 19 декември 2017 г. и ще продължи през 2018, 2019 и 2020 г. През април, май и юни 2020 г. Сатурн леко ще навлезе в знака Водолей, но след това отново ще се върне изцяло в Козирог и ще остане там до края на’2020 г.

На 17 декември 2020 г. Сатурн повторно ще се върне във Водолей. Планетата „гостува” на Козирога в периодите 1929 – 1932 г., януари 1959 г. – януари 1962 г., ноември 1988 г. – февруари 1991 г.

Исторически транзитът на Сатурн в Козирог е сложно време.

През 1929 -1932 г. настъпва най-острата и продължителна икономическа криза в САЩ – периодът на Голямата депресия.

През 1959 -1962 г. настъпва Карибската ракетна криза, когато буквално чудо спасява света от ядрена война.

По време на транзита на Сатурн в Козирог пада Берлинската стена и започва процесът на обединяване на Източна и Западна Германия. Това е време на разоръжаване, съкращаване на разходите за въоръжения, обявяване на мораториум, извеждане на войски от чужди територии (на американските, войски от Исландия, 1959 г.; на руските войски от европейските страни, 1990 г.).

В който и знак да пътешества Сатурн, той сериозно влияе върху проблемите, които имат отношение към този знак

При управлението на Козирога той има огромни сили да промени хода на световната история и да окаже влияние върху всекиго от нас. Транзитът му през Козирог ще тласне „махалото” към по-голям консерватизъм. Затова в модната индустрия на смяна на свободния стил casual ще дойдат по-строгите и делови форми. В сферата на рекламната дейност ще се появи нова необикновена личност. Човечеството е изправено пред голям прогрес в тази област. Това са само няколко примера за онова, което ни очаква в близките три години.

В личния живот Сатурн ще пробуди най-дълбоките ви чувства и ще разберете, че е настъпило време да пристъпите към решителни действия

Сатурн в Козирог акцентира върху ценността на времето. От една страна, разбирате, че за постигането на нещо стойностно трябва всичко ще продължи да се движи по утъпканите пътища до последната година на пребиваването на Сатурн в Козирог, когато в бизнеса и в търговията ще се появят финансови проблеми.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар