Според астролозите: как да запалите любовта, ако зодиите ви са несъвместими?

Ти лайф за Лекува

„Не можеш да заповядваш на сърцето“ -тази фраза е повтаряна милиони пъти по целия свят. Казват че за любовта предели няма

Оказа се, че не е точно така. А и всички знаем, че това е просто красива сентенция.

От гледна точка на астрологията, има знаци в Зодиака, които са с малко шансове за успех в съвместния живот. Това е така поради прекалено различната си звездна същност. Но астролозите са готови да подскажат на тези несъвместими, но вече влюбени един в друг хора, как да намерят хармония и съгласие…

Трябва да избягват да се влюбват…

ОВЕН В ДЕВА

Защо?

Девите са организирани, методични,последователни и акуратни във всичко. Овните, обратното, се славят с легендарната си спонтанност и непредсказуемост. Често те вземат важно решение в последние момент, премислят и след това постъпват различно. При това Овните не са готови да се нагаждат към изменчивия свят и да променят любимите си навици заради другите. А това е благодатна почва за стихийни конфликти и скандали.

Ако вече сте влюбени в Дева

Не бива, разбира се, да изгаряте мостовете и да се разделяте, но ако смятате, че отношенията го заслужават, ще трябва да се потрудите заради тях. Запишете се на йога, за да се научите да виждате живота откъм светлата му страна и да успокоите огнената си страст. Търсете вдъхновение в стабилността и мъдростта на своя партньор, за да постигнете хармония със себаси и с него.

ТЕЛЕЦ В СТРЕЛЕЦ

Защо?

На Стрелеца е свойствен на жаждата за абсолютна свобода, която той превръща в реална активност. От душа се отдава на екстремални развлечения, смели постъпки, бързо взема решение, а действа още по-бързо. Тези черти не съответстват на Телците, които са много предпазливи и вглъбени по природа. Освен това Телецът има нужда да се потапя в любовта в пълно спокойствие и в обятията на любимия, докато Стрелецът жадува за независимост.

Ако вече сте влюбени в Стрелец

Не трябва да се насилвате и да се учите на свобода от своя партньор. Това вече няма да е отстъпка, а истинско „пречупване“ на характера. Но и няма да можете дълго „да душите“ Стрелеца с любовта си. Просто се постарайте понякога да му предоставяте свобода. Нека отиде на риба приятели в почивните дни – след това ще ви е благодарен и щастлив цяла седмица и ще ви носи на ръце!

БЛИЗНАЦИ В СКОРПИОН

Защо?

Близнаците са умни, живи, общителни; Скорпионите са вечно измъчващо се кълбо от съмнения и проблеми, което обожава да се рови в собствената си и в душите на околните. Близнаците всъщност са много жизнеустойчиви, те умеят да се измъкват от всички трудни положения благодарение на своята изобретателност и находчивост. Скорпионите пък виждат всичко в тъмни цветове, дори и нещата при тях да вървят добре. Изпитват остра липса на капка оптимизъм, при тях чашата винаги е наполовина празна.

Ако вече сте влюбени в Скорпион

Може би ще намерите у себе си сили да се постараете да разберете този човек, да споделите неговите съмнения, преживявания и да постигнете съгласие. Това всъщност е единственият начин да удължите отношенията си. Съвместните вечери на свещи в романтични кафенета, където обстановката предразполага към открито общуване, или домашните събирания на чаша хубаво вино с нощни разговори ще ви помогнат в това начинание. Пригответе се много да слушате и искрено да съпреживявате.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар