Срещнахте се, но не се разбрахте: как да запазите любовта, ако не си пасвате зодиакално

Ти лайф за Лекува

Това са четири примера за ситуации в любовта, когато партньорите не са от съвсем пасващи зодии. Но, както ние много добре знаем – винаги има надежда

любовта

РАК ВЪВ ВОДОЛЕЙ

Защо?

Водолеят е ненадминат романтик. Той винаги е ярък, творчески настроен и много разнопланов човек. Обича тълпата, приятелите и има милион увлечения. Но Ракът иска стабилност дори и подсъзнателно. Водолеят би бил щастлив да му я осигури, но невинаги е способен да го направи. За Водолея думите „стабилност“ и „скука“ са почти синоними.Той е по-свободолюбив и по-малко самокритичен.

Ако вече сте влюбени във Водолей

Безполезно е да ви се обяснява, че „тревата е по-зелена, а цветята – по-красиви на друго място“. Вие явно не сте от онези, които търсят леки пътища, щом сте започнали тази връзка. Тогава се пригответе отново и отново да прокарвате пътища през необработени ниви, да се промъквате през тръни към звездите, изобщо – да полагате огромни усилия заради вашите отношения. Опитайте се да се впишете в света на вашия Водолей. Животът му със сигурност е ярък и интересен, така че няма да скучаете.

ЛЪВ В ТЕЛЕЦ

Защо?

Вие се нуждаете да ви ласкаят и хвалят, да ви се възхищават – желателно е денонощно и от страна на всички. А Телецът няма да ви пее, той просто не умее да пее! Но има и друг „минус”: Телецът търси устойчиви, продължителни отношения, където ще е в безопасност, а огнената душа на Лъва съвсем не е „тихо пристанище”.

Ако вече сте влюбени в Телец

Готови сте да се откажете от задоволяване на собственото си тщеславие? Тогава имате шансове. Целият свят и без това е във възторг от вас, не се съмнявайте. Няма да ви се налага да подценявате всичките си забележителни качества заслуги. Просто в общуването с Телеца бъдете по-обикновени и малко по-скромни. Телецът обича приятелските компании, където може да поседи и да пообщува от душа. Обича изкуството, светските мероприятия, музеите, картините, театрите-така че присъединявайте се към него в екскурзиите и посещенията на културни забележителности, прекарвайте времето си заедно и с полза.

ДЕВА В ОВЕН

Защо?

Овните са хиперактивни и винаги в движение. Девите са по-покорни и сдържани. Вие не обичате да създавате много шум за нищо. Ако забравят за вас за момент, се чувствате добре. Рискувате бързо да се уморите от бурната дейност на Овена. А това, което най-много ви безпокои, е неговото невнимание и липсата му на умение да ви изслушва.

Ако вече сте влюбени в Овен

Ако вече сте усетили, че той не ви отделя достатъчно внимание, кажете му го! Овните усвояват добре ясната и структурирано поднесена информация. Просто обяснете коя е причината за вашия дискомфорт. Кажете, че се нуждаете от неговата грижа, по-често се показвайте безпомощни и беззащитни, възбудете у него желание да се грижи за вас – това обезателно работи!

ВОДОЛЕЙ В КОЗИРОГ

Защо?

Козирогът е студен и авторитарен по определение. Всичко онова, което ненавиждате. Той е разумен и пресметлив до крайност. Трудно му е да се възхищава на красотата, която го заобикаля. При вас „всичко е прекрасно“, а при него „всичко е сериозно”. Козирогът няма да оцени вашите усилия – той ще ги приеме като нещо задължително.

Ако вече сте влюбени в Козирог

Не може да се каже, че ще ви е лесно. Но Козирогът е много разумен и способен да разбира много неща, а вие можете успешно да му ги обясните. Така че ще ви се наложи много и често да обсъждате какво ви харесва и не ви харесва. Затова пък той е изключително верен!

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар