Несъвместими зодиакално, но заедно в живота: съвети за оцеляване

Ти лайф за Лекува

Ако сте заедно в живота с човек, с който не сте съвместими зодиакално, има шанс връзката ви да се разпадне. Как да оцелеете, въпреки всички?

живота

Това са четири примера за любовна връзка между две не особено съвместими зодии.

ВЕЗНИ В РИБИ

Защо?

Рибите не губят умението си да се ориентират във всяка среда. Вие също. Това като че ли е добре, но такава двойка не може да съществува дълго и безконфликтно. Освен това между вашата нерешителност и безотказността на Рибите има риск да попаднете в безкрайна плетеница от объркване и неразбиране. И двамата вземате решенията с разума си, но ако сте на противоположно мнение, трудно ще можете да се разберете за бъдещите си действия.

Ако вече сте влюбени в Риби

С такъв човек ще ви е добре, но само ако се научите да търсите компромисни решения, при това ще трябва да го правите често. Дори можете да извършите подвиг и да позволите на партньора си Риби да вземе решение и без вашето участие.

Ако сте готови на такава стъпка, направете я! Тя ще стане решаваща в отношенията ви.

СКОРПИОН ВЪВ ВЕЗНИ

Защо?

Везните са хора, които лесно могат да бъдат очаровани. За Скорпиона те са лесна плячка. Но нужен ли ви е този трофей? Вие, разбира се, можете да използвате партньора си като опитно поле за. своите комплекси, но бихте могли и да се смилите над него.

Ако вече сте влюбени във Везни

Имате шанс да бъдете с изтънчен и деликатен партньор – не го изпускайте! Вместо да разглеждате под микроскоп своите и неговите недостатъци, опитайте се да видите щастието, когато уверено е почукало на вратата ви. Отворете я и го поканете, а вътрешните си „демони” накарайте да замълчат.

СТРЕЛЕЦ В РАК

Защо?

Ракът често върви назад, Стрелецът се стреми напред. Ракът е интроверт, обича да се рови в своите преживявания. Необходимо му е вечно да се превъплъщава и често днес той вече не е онзи човек, който е бил вчера – с една дума, сменя актьорските образи. А на вас ви трябва активност в живота и движение към целта!

Ако вече сте влюбени в Рак

Вие сте активни и позитивни. Но у вас има и стремеж към творчески търсения. Нека те се превърнат в общата нишка, здраво свързваща ви дълги години. Защото има двойки, които танцуват заедно танго, организират съвместен бизнес и постигат успех’. Вие също трябва да откриете това, от което и двамата ще получавате огромно удоволствие. Опитайте, ще ви хареса!

КОЗИРОГ В БЛИЗНАЦИ

Защо?

Близнаците са своего рода „хамелеон” – много изменчиви хора, и винаги са 2 в 1. Те са мечтатели, а Козирозите стоят здраво стъпили на земята. Няма да вй хареса, ако партньорът ви се заглежда по други, а той ще го прави! Вие сте ревниви и дори лекият флирт ще преживявате болезнено. Имате нужда той да вижда само вас, важно е да сте единствени, а той охотно се оглежда настрани.

Ако вече сте влюбени в Близнаци

Обикнали сте го заради огромния брой положителни качества. Той е напълно достоен за вас, не се съмнявайте. Пригответе се обаче да се постараете. Просто се отнасяйте по-леко към живота. Изключете за известно време вашата ревност, направете така, че да му е комфортно с вас. И не подхранвайки стремежа му към свобода, капо демонстрирате своята независимост. Не е нужна излишна дресировка.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар