Не съм курва, просто се влюбвам постоянно!

Ти лайф за Лекува


За един месец бях с трима мъже и винаги бях уверена, че са любовта на живота ми

Аз съм момиче на 22 години и през живота си съм била навярно с повече мъже, отколкото моите приятелки на същата възраст. Въпреки това не мисля, че съм лека жена, макар и, честно казано, започвам да се притеснявам какво се говори зад гърба ми. Самата аз обаче съм малко обезпокоена, след като осъзнах, че в рамките на един месец съм била с трима различни мъже.

Никога не съм била и бройкаджийка, просто съвсем честно, мислех и за тримата, че става въпрос за любовта на живота ми. Не знам дали това е проблем, но се влюбвам много лесно. Когато спя с някого обаче, винаги го правя по любов.

Нямала съм случай да правя секс за една нощ, или поне не с тази нагласа. Не съм материалистка, никога не съм се вълнувала от това мъжът каква кола има, какъв му е доходът, има ли спестявания. Винаги е било по любов.

Може би просто ще трябва да изчаквам малко повече, когато реша, че съм влюбена, за да съм уверена, че наистина някой ден ще се окаже истинската любов.

Ц. С., Пловдив

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

1 коментар

  1. Йордан Хараланов says:

    Здравей Ц.С Искам да ти кажа че е възможно да се влюбваш още от първия път но трябва и да се увериш че са взаимни чувствата.Аз също се влюбвам бързо и много патя от това но трябва да се продължава напред и да не се затваряш в себе си.Въобще не трябва да те вълнуват какво говорят зад гърба ти.Винаги ще има завистници и злобари.Ще откриеш праеилният човек сигурен съм в това но не бързай да си показваш чувствата за да не останеш излъгана просто гледай да се предпазваш.

Добавете коментар