Какви са мъжете, които жените наистина харесват?

Ти лайф за Лекува

От векове мъжете не спират да се питат какво искат жените и не могат да си отговорят


Интернет обаче им дава нов шанс, защото в сайтове и социални мрежи могат да се следят т.нар. лайкове и да се правят анкети сред милиони дами на всякаква възраст. Така се постига представителност на общественото мнение, немислима при социологическите изследвания преди две-три десетилетия.

Обобщенията на масови допитвания и харесвания обаче впечатляват с изненадващи резултати. И обясняват защо горките мъже от хилядолетия се чудят какво искат жените.

Не е неочаквано, че дамският идеал за красота предполага мъжът да има дебели вежди и квадратна брадичка, върху която расте гъсто наболо окосмяване – на около 10 дни. Жените харесват белези, за които предполагат, че са резултат от героизъм (макар че са направени с фото-шоп) – това също не е новина. Но има най-малко 9 масови мнения кои мъже са предпочитани за дълготрайна връзка, брак и семейство, за които може би и самите жени не са си давали сметка.

1. Срамежлива усмивка

Жените оценяват като по-привлекателни мъже, които се усмихват стеснително. Досега винаги се е смятало, че залитат по ма-човци, които излъчват самоувереност и сила, а с този образ срамежлива усмивка някак не се връзва. Тя опровергава и друг мит -че момичетата много си падат по „лоши момчета“.

От фаворизирането на стеснителната усмивка психолозите заключават, че жените на всяка възраст проявяват майчински инстинкт и той силно влияе на вкуса им за мъже.

2. Сълзи

Мъжете не плачат. Правилото, набивано в главите на силния пол открай време като гаранция за спечелване на женски сърца, е невярно. Един „разлигавен“ мъж не отблъсква, а привлича, защото показва чувствителност.

Жената тълкува мъжките сълзи като знак за особена интимност. Той се разкрива и й оказва доверие. Това й харесва много повече, отколкото да се прави на железен във всяка ситуация.

3. Навити ръкави

Мъж с костюм, як мъж, гол до кръста, или мъж с навити ръкави на ризата? Не е вторият. Оказва се – третият. Жените много харесват мъжките ръце. Леко разголени, те предизвикват у тях сладострастие, каквото у мъжете пораждат леко разголени женски гърди.

Възможно обяснение защо предпочитат навити ръкави пред изкаран на показ торс е свенливостта, възпитавана у дамите от хилядолетия.

4. Зрелост

Когато жените трябва да избират между красив млад мъж и красив по-възрастен мъж, се спират на втория. Изглежда вярват, че господата стават по-благонадеждни с годините. Вероятно значение има и подсъзнателното убеждение, че по-възрастните мъже са по-богати и могат да се грижат по-добре за семейството.

Голямо разочарование е този резултат след многовековни бунтове срещу волята на родителите, които винаги са сватосвали дъщерите си за по-възрастни мъже, за да са осигурени.

5. Спестовност

Шок – човечето жени харесват мъже, които са спестовни. Причината за това обаче не е тази, която най-напред ви идва на ум – че подобни господа ще натрупат пари. Допълнителните въпроси показват, че според жените предимството на спестовните мъже е в способността им за силен самоконтрол.

По-логично изглежда в днешното консуматорско общество дамите да не си падат по спестовници – тези мъже няма да позволят и на съпругите си да харчат. Вероятно обаче те са сочени като по-привлекателни, защото жените подсъзнателно се стремят към баланс: като има шопингманиачка, семейството ще рухне и при шопингманиак.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар