Какво да правя, ако разбера, че всичко е било лъжа?

Ти лайф за Лекува

Ти не знаеш, но си късметлия/йка. Да, наистина! Имаш ли представа колко хора живеят в лъжа, без изобщо да подозират?!


Сигурно ще кажеш, че на тях им е по-добре, защото не се тормозят и не страдат. Но винаги и задължително лъжата излиза наяве. И когато не си подготвен за нея, когато живееш в сладко неведение за живота си и за своята половинка, тогава боли най-силно.

Разкрил/а си, че те лъжат. Първият шок е преминал, на негово място се е настанила болката, сега те яде и побърква. В същото време те е страх да предприемеш нещо, защото още обичаш този човек.

Дори все още се надяваш това, че те лъже, да се окаже някаква пълна глупост.

Обаче доказателствата не спират да идват при теб. А ти все отлагаш и отлагаш предизвестения край.

Може да си караш така още няколко месеца, защо не и години, но наистина ли го искаш? Защо ще стоиш до човек, който те лъже, който ти губи времето, който очевидно не е онзи, за когото си го взимал/а?!

На какво се надяваш?! Вярваш, че може да се промени? Дори да се промени, доверието между вас е счупено, а старата приказка за счупената стомна е мъдра и вярна. Неслучайно се предава от поколение на поколение. Когато отношенията между двама са счупени, най-доброто, което те могат да направят, е да ги преустановят.

Теб те е страх да го направиш, защото ще останеш сам/а. Ще си сам/а само за известно време. След това ще си с човек, който заслужава пълното ти доверие и безгранична обич.

Страх те е да скъсаш заради прекрасните спомени? Ти не ги губиш! Ти продължаваш с тях – по-силен/а и по-опитен/а отпреди. Ето ти още едно супер вярно клише: „Това, което не ме убива, ме прави по-силен!“

Така че дерзай, отърви се от лъжата. Ще те боли, но ще мине, пише „Всичко за семейството“. Винаги минава. А след това отново изгрява слънце и всичкото хубаво на този свят започва наново.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар