Коледничето – астрология и начин на отглеждане

Ти лайф за Лекува

Според астролозите в коледничето – това красиво цъфтящо растение се събират енергиите на няколко планети

Енергията на Сатурн се въплъщава в тесните листа-стъбла. Тъй като планетата отговаря за времето, се смята, че собствениците на коледничето с лекота успяват да свършат всичко и лесно се вписват във всеки режим, умеят отлично да планират и не закъсняват.

Благодарение на влиянието на друг космически покровител на коледничето – Меркурий, хората, отглеждащи в дома си това цвете, по-лесно общуват, нямат проблеми в семейния живот и са склонни на компромиси.

Третата планета е Луната – покровителка на чувствата и емоциите. Тя не само подхранва стъблата с влага, но и дарява цветето и собствениците му с нежност, мекота и чувствителност. Жените редом с коледничето стават по-чувствителни и грижовни, а мъжете – по-малко агресивни.

Шлюмбергер, коледниче, зигокактус, Варварина красота – това цвете има множество названия и още повече разновидности

То е издръжливо многогодишно растение и може да ви радва в течение на 30 години, затова е любимо на много цветари. При това не изисква специални условия. Предпочита светлина, но без преки слънчеви лъчи. Благодарение на южноамериканския си произход издържа до температури +35°С, но без течение, макар че прекрасно се чувства и при 18 – 20°С. Необходимо му е умерено поливане.

Коледничето е непретенциозно красиво растение, което по непостижим начин реагира на емоционалната обстановка в дома. Ако искате да привлича с буйна растителност и обилен цвят, отделяйте му внимание, глезете го с докосвания, разговаряйте с него и то ще ви помогне да урегулирате отношенията си с околните и да създадете удивително приятна атмосфера.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар