Тези мъже са вашия най-добър избор за партньор!

Ти лайф за Лекува

Ако търсите сигурност и партньор, с който спокойно да посрещнете старините, тези типове мъже трябва да бъдат вашия избор


ЗАБАВЕН МЪЖ

Мъжете с добро чувство за хумор имат дарбата да снемат напрежението в обществото и могат да станат отличен потенциален романтичен партньор. Макар че чувството за хумор е вродено, все пак човек може да се научи да се шегува уместна Но само ако не встъпвате в конфликт със собствената сидочност.

Ако притежавате умението да разсмивате хората, ценете тази дарба и я развивайте – ще ви свърши добра работа в отношенията с нежния пол.

СОЦИАЛНО-ОТГОВОРЕН МЪЖ

Мъжете, които се вълнуват какво се случва около тях, често привличат жените. Състрадание, мотивираност и алтруизъм са сами по себе си положителни черти. Но обединени в един човек могат да сразят всяко женско сърце.

УМЕН МЪЖ

Умните мъже привличат жените като магнит, защото дамите знаят, че е такъв партньор няма да скучаят. Ако разбира се, той може да говори и за нещо друго освен за изключителния си ум. Както и в случая е хумора мозъкът може да се тренира: четете умни книга, общувайте с интересни хора.

МИЛ МЪЖ

Битува погрешната представа, че милите мъже стават само за приятелство. Но не е така. Жените ги харесват, освен ако не са лицемерни, без вкус и безинтересни. Тоест можеш да си мил, но не и да си „подложка“.

ТАЛАНТЛИВ МЪЖ

Трудно е да се устои пред човек, който е постигнал изключителни успехи в дадена област – било то музика, рисуване, скейтинг или нещо друго. Разбира се, някои таланти се ценят повече от други: например добрият танцьор със сигурност ще има по-голям успех сред жените от добрия жонгльор. Но ако успееш да представиш таланта си подобаващо, винаги ще спечелиш.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар