Зодиакална изневяра: как изневеряват зодиите и как да постъпим? (ПРОДЪЛЖЕНИЕ)

Ти лайф за Лекува

При изневяра съзнанието отказва да приеме някои истини. Ще е по-лесно ако познаваме зодиакалните характеристики на неверната половинка


ВЕЗНИ

Мъжете Везни изневеряват само по една причина – когато се влюбят. Те не се пилеят по случайни връзки – само голият секс не ги задоволява, искат и романтика. Нещо повече – те са способни и на платонически роман. Така че, ако мъжът ви е нощувал другаде, това не означава задължително, че ви е изневерил: може би просто е возил изгората си с лодка в парка.

Как да постъпите?

А какво можете да направите с влюбен човек? Нищо, освен да се запасите с търпение: или любовната треска ще се изпари без следа, или съпругът ви ще си опакова куфарите. Така че трябва да сте готови за всичко. И се постарайте да приемете спокойно всяко негово решение.

СКОРПИОН

Скорпионът си пада по романтиката, загадките и тайните. Без да се замисли, той ще ви изневери, ако срещне дама, която да завладее ума му със своята загадъчност недостъпност.

Как да постъпите?

Безполезно е да се обръщате към съвестта му. Към какво тогава? Към подсъзнанието! Насочете вниманието му към онези щастливи мигове, които сте прекарали заедно. Само без панихиди! Организирайте празник – поканете стари приятели, спомнете си весели моменти, разгърнете албумите със снимки – сигурно имате такива, където сте запечатани заедно и много влюбени. Нека той отново преживее моментите, които са ви събрали. Тези психологически трикове ще ви помогнат да съхраните семейството си.

СТРЕЛЕЦ

Изневерите са чести за мъжа Стрелец. За него това е начин за самоутвърждаване. За щастие, един от многото. Ако съпругът ви е уверен в себе си, ако се чувства реализиран, той никога няма да се поддаде на интрижки. Друг въпрос е, ако заветните идеали постоянно му се изплъзват. Стрелецът се стреми към самоуважение с помощта на любовницата.

Как да постъпите?

Намерете човек, който има авторитет в очите на вашия Стрелец, за да му разясни популярно, че извънбрачните връзки са признак на лош тон, а постоянната необходимост да лъже и извърта, унижава мъжкото му достойнство.

КОЗИРОГ

Праведните Козирози тръгват по пътя на изневярата, ако се окажат във властта на лъжливи стереотипи. Например на началника „по право се пада“ любовница, или за любовта трябва да се отблагодариш с любов.

Как да постъпите?

Не свирете на струната на съвестта: лъжливото чувство за отговорност няма да позволи на Козирога да изостави любовницата си. Много по действено е осъждането от страна на околните. Така че се погрижете да се сформира съответното обществено мнение. Когато той чуе хихикането зад гърба си, сигурно ще се замисли. И тъй като по природа е праволинеен, ще прекъсне нерегламентираната връзка.

ВОДОЛЕЙ

Изневярата е втората природа на мъжете Водолеи. Ако искате да останете заедно с него, научете се да си затваряте очите пред закъсненията му вкъщи, „вярвайте“ в честите командировки. Но знайте, че колкого и търпеливи да сте, Водолеят във всеки момент може да разкъса връзките на Хименей.

Как да постъпите?

Можете да запазите достойнство и първа да подадете заявление за развод. Ако любовта ви е толкова голяма, че сте готови до последно да се борите за брака си, отговорете на изневярата с изневяра – за да повишите самооценката си. Уверената жена винаги изглежда привлекателна – дори в очите на Водолея.

РИБИ

Най-главното за мъжете Риби е уединението и спокойствието. Ако той знае, че у дома го чака тихо кътче и удобно кресло пред телевизора, никога няма да изневери на жена си. Но ако му струпате куп домашни задължения, бъдете уверени, че ще започне да си търси друго удобно кресло.

Как да постъпите?

Не принуждавайте съпруга си да ви изневери. Дайте му възможност да мързелува поне по час на ден, не го закачайте за дреболии, а ако толкова ви е необходимо да тормозите някого -повикайте майстор да ви оправи мивката. Ако все пак бедата е факт, то и тогава не го тормозете с претенциите си, защото в този случай той ще сметне, че е постъпил правилно. Най-добре е да го оставите на мира -колкото по-дълго прекара в своето кресло, толкова по-бързо ще се върне в лоното на семейството.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар