Любовта и добротата са единствения път към женското съвършенство

Ти лайф за Лекува

Любовта и добротата са единственият път, по който трябва да тръгнат жените,
ако искат да запазят своето съвършенство


Изпълнението на своята роля от страна на всеки пол гарантира хармонията и щастливия живот на планетата. Но съществуването на хората от векове не се отличава с хармония – както глобално на планетата, така и в живота на всеки поотделно Не минава и ден без конфликт и година без война. Враждата е проникнала дори в сферата на недопустимото: между мъжа и жената!

Това изглежда невъзможно, тъй като от природата е заложен механизмът на привличането и божественото сътрудничество между двата полюса. Този механизъм на привличане обаче е нарушен именно защото всеки от полюсите е изгубил своя първоначален заряд: мъжете са престанали да бъдат мъже, а жените -жени. В резултат: вместо привличане и хармония -вражда, взаимни упреци и изисквания.

След като векове наред жената е лишена от своя божествен статус в обществото и семейството, положението се е прехвърлило в другата крайност с появата на движението на феминистките. Ако някога се е смятало за кощунствено да се говори за равенство между мъжете и жените в обществото, то днес за „неполиткоректни” се смятат разговорите за каквито и да било различия между тях. Ако някога на прекрасния пол не се позволявало да взема каквито и да било решения самостоятелно, днес специалисти психолози учат как да бъдат използвани мъжете, без да се съобразяват с тяхното мнение. Но и това не ги прави щастливи. Статистиката на разводите е показателна, а вярата във възможността за създаване на щастлив брачен съюз за цял живот става

Наистина равноправието на половете е висш закон. Но равноправието, а не идентичността. Всеки от половете има своя роля в изпълнението на общи задачи, свои силни страни и свои методи за постигане на целта и тези роли не се пресичат. Мъжът и жената няма какво да делят! Съпружеството е въплъщение на абсолютната хармония, отражение на небесния съюз на Бога и Богинята на земята. Мъжът и жената се допълват взаимно.

Всички религии, философи и хуманисти са единни в мнението си, че състраданието, любовта и добротата са единственият път към съвършенството

Придържайки се към тези качества, човек се развива духовно, а обществото с такива граждани процъфтява. За жените тези качества са така естествени, както светлината за слънцето. Животът на жената е духовният път, описан в много свещени писания на различни религии. Служенето е нейното щастие, грижата за ближните – източник на енергия. Жената живее със сърцето си, снето тя взема решенията си, а сърцето е в пряка връзка с Извора на живота.

Неслучайно се казва, че жените стоят само на едно стъпало по-ниско от ангелите.

С настъпването на третото хилядолетие влезе в правата си нова епоха – Епохата на Водолея. В много източници тя носи названието Епоха на Жената. Това е време на единение, хармония, мир и процъфтяване; време, когато прекрасният пол отново ще заеме изгубеното си божествено положение. За установяването на новия ред на Земята жените трябва да осъзнаят своето предназначение, да възстановят равновесието и да внесат в света любов и висока духовност.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар