Ето ги предсказанията за 2018-та на ясновидеца Хамилтън-Паркър

Ти лайф за Лекува

Световна икономическа криза, още един годеж в кралското семейство на Великобритания и смел удар на САЩ по транспортна артерия на Северна Корея


Това ни очаква през 2018 г. според известния британски ясновидец Крейг Хамилтън-Паркър.

Предсказанията на медиума от Саутхемптън невинаги се сбъдват. Но по отношение на Брекзит и победата на Тръмп на изборите той се оказа прав.

Затова може би си струва да се вслушаме в поредните му прогнози. Сред мрачните му предвиждания са поредица терористични атаки, както и глобален икономически спад. Споменава също, че Британия ще бъде обхваната от масови стачки, а един от военните кораби на САЩ ще потъне през следващата година.

Но не всички предсказания на Хамилтън-Паркър са толкова мрачни. Според ясновидеца, който правилно предсказа, че Хилари Клинтън ще напусне политиката през 2017 година, властта на Ким Чен Ун в Северна Корея ще отслабне. Всъщност той смята, че тиранинът ще бъде свален от собствения си народ, след като военните сили на САЩ нанесат удар по основния търговски ПБГ в Северна Корея. Ясновидецът твърди още, че принц Хари и Метан Маркъл ще обявят годежа си през 2018 г. и че Тереза Мей ще се бори за поста си на премиер-министър на Великобритания.

В същото време, според Крейг Хамилтьн-Паркър ЕС ще се сблъска със сериозни трудности, докато Доналд Тръмп ще успее да избегне импийчмънт през следващата година.

Освен това ясновидецът прави редица прогнози, засягащи екологията

Той предвижда, че ще се събуди вулкан в близост до Неапол. Това би могло да е Везувий, който през 79 г. от н.е. засипва Помпен.

Друго предсказание за стихийни бедствия е, че от ителфовия ледник на Антарктида ще се откъсне огромен фрагмент.

Всвоя блогХамилтън-Паркър пише: 2018 ще е година на политически колизии и екологични бедствия. Много от предсказанията ми са мрачни. Но чувствам, че в същото време ще има и ръст на духовността у хората от цял свят, което е явна предпоставка, че навлизаме в Златен век (период на благоденствие на човечеството, на най-висши постижения в областта на културата, изкуството, науката и т.н.).

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар