Хороскоп: влиянието на Юпитер през всеки един месец от годината

Ти лайф за Лекува

Периодът на ретрограден Юпитер (9 март -10 юли 2018 година) е по-значим за хората с изразен авантюризъм, при тези, които са настроени да получават желаното на всяка цена


Активните личности издигат своите идеали и остро реагират на всеки, който има други убеждения и различно мнение. Най-добре е в този период съзнателно да туширате стремежа си да трансформирате света, да надникнете в душата си, за да избегнете идеологически конфликти и най-обикновени дрязги. В дните на ретрограден Юпитер не се препоръчва да пътувате зад граница,, да сключвате сделки с чуждестранни партньори, да започвате съдебни дела и да стартирате бизнес (особено туристически и юридически).

При стационарен Юпитер на 8 март 2018 година са нежелателни всякакви начинания

През следващата година Юпитер в Скорпион образува множество аспекти – както хармонични, така и напрегнати. Да разгледаме най-важните от тях, върху които непременно трябва да обърнем внимание.

На 7 януари Марс в Скорпион се съединява с Юпитер. Повишават се свободолюбието и стремежът към независимост.

На 4 февруари Венера във Водолей образува квадратура с Юпитер – това, уви е време на изневери и бушуващи инстинкти.

На 10 февруари Слънцето във Водолей е в квадратура с Юпитер. Самомнението нараства многократно – пазете се от необмислени постъпки!

Ден на абсолютно щастие: 1 март – тритонът на Венера в Риби и Юпитер ще породи желание да се разтворите в любовта и да виждате само положителната страна на живота.

13 март – Слънцето в Риби образува тритон с Юпитер. Нарастват оптимизмът и алтруизмът.

17 април – Венера в Телец образува опозиция към Юпитер и тритон към Плутон в Козирог, носи разточителност и стремеж към разкош и удоволствия.

8 май – опозиция на Слънцето в Телец и Юпитер. Обещанията в този период са по-големи, отколкото е реално да бъдат изпълнени.

26 май – тритон на Юпитер и Нептун в Риби: време на вдъхновение и мъдрост и в същото време известна откъснатост от реалността.

Ден на тържествуващата любов -1 юни, Венера в Рак образува тритон към Юпитер. Царуват любовта и хармонията

25 юни – Венера в Лъв е в квадрат към Юпитер. Старайте се да живеете според средствата си.

Не можете да изберете ден за сватба? 5 юли – тритон на Слънцето в Рак и Юпитер. Прекрасен ден за сключване на брак! Благословията на Юпитер в Скорпион ви е гарантирана за дълъг и щастлив съпружески живот.

На 6 август Юпитер образува квадрат със Слънцето в Лъв. Старайте се по-малко да мислите за себе си и повече – за другите.

На 19 ноември Марс в Риби ще се намира в квадрат към Юпитер. Бъдете внимателни, прекалената откровеност и възбудимост не водят до нищо добро.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар