Как да направим януари по-стабилен и спокоен за нас и семейството ни?

Ти лайф за Лекува

Независимо от лошото време януари ухае на домашен уют и предразполага към размисли и спомени


Но не се потапяйте препалено в миналото и не го идеализирайте – в настоящето сте именно такива, каквито трябва да бъдете. Обичайте се „тук и сега“. Животът се случва днес – не го забравяйте!

ЛЮБОВ И СЕМЕННИ ОТНОШЕНИЯ

Отделете повече време на любимите хора. Устройте романтична среща или тиха семейна вечеря, помислете и за изненада. Не пропускайте важно запознанство. В живота ви могат да влязат хора, които скоро ще започнат да играят доста значима роля.

Най-подходящите дни за запознанство и запомнящи се семенни мероприятия: 25, 26, 27, 30.

ДЕЦА

Не се карайте на децата. Бъдете мили с тях. На преден план излизат любовта, вниманието и грижата. Важни са всички знаци, всички проявления на любовта. А нравоученията, наставленията и сериозните разговори оставете за по-късно. По-често ги прегръщайте и им казвайте, че са добрички. Купете им нещо, за което отдавна мечтаят. Съветът се отнася както за малките, така и за порасналите деца, които може би дори са вече родители.

Особено внимателни бъдете към децата в дните 25 – 28 януари.

ЗДРАВЕ

Простете на хората, на които отдавна не можете да простите. Настъпил е моментът – това ще освободи от тежко бреме вас и вашите нерви. Важно е! Ако в този период възникне някакъв конфликт, запазете спокойствие – избягвайте излишните тревоги, защото стресът може сериозно да навреди на здравето ви.

Дните, когато трябва особено да се пазите, са 28,30 януари.

НАЧИНАНИЯ

Може да ви се стори, че реализацията на вашия проект (на вашата мечта) се отлага. Прогонете съмненията! Дори и да има някакво забавяне, то е единствено защото Вселената се опитва да приведе всичко в съответствие с вашите желания. Не отпускайте ръце – продължете да работите над замисленото.

Най-успешните дни за начинания: 24, 29 януари.

ПАРИ

Не се препоръчва през ноември да влагате пари в мащабни проекти. По-добре ги похарчете за себе си, за любимите и близките си, за почивка, подаръци и развлечения.

Бъдете особено внимателни спарите в периода 27-30 януари.

БИЗНЕС, РАБОТА, КАРИЕРА

Сега природата не търпи суета и бързане. Колкото повече спазвате реда в делата и мислите си, толкова по-прецизно ще работят за вас съзидателните енергии на Вселената. Подредете си нещата и дори намеренията си. Дисциплината е много важна.

ПЪТЕШЕСТВИЯ

Чудесно време за пътешествие. Накъдето и да ви се прииска да се отправите, всички пътища са открити. Но отдайте все пак приоритет на Средиземноморието.

БЕЗОПАСНОСТ

Колкото сте по-спокойни, толкова е по-безопасно за вас. Не се поддавайте на никакви външни и вътрешни страхове – прогонете ги. Не излизайте от равновесие!

В началото на годината получавате много възможности да промените своя и живота на близките си. Вселената ще позволи да осъществите всички си замисли, да постигнете целите си. И всичко това без суетене и вълнения. Не пропускайте късмета си!

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар