Юпитер в Скорпион – пригответе се за изненади

Ти лайф за Лекува

Енергията на Юпитер в комбинация със Скорпион е много силна, тя носи трансформация и промени у всекиго от нас


Небесната ситуация влияе най-силно върху хората, чието Слънце в хороскопа е разположено в знака Скорпион. Те ще се сблъскат с трудности и напълно ще разрешат проблемите, натрупани от предишни години. Именно тогава Юпитер ще ги дари с шанс да реализират заветната си мечта. Вашите желания се материализират, а бъдещето е в собствените ви ръце!

Юпитер е петата планета от Слънцето, най-голямата в нашата звездна система. Тя е планета на късмета, успеха, оптимизма и щедростта. От 10 октомври Планетата на голямото щастие след повече от година пребиваване във Везни (обител на Венера и Хирон и стихията на Въздуха) и се настанява в знака Скорпион (където е на гости на Плутон и Марс, както и на водната стихия). Това движение способства за смяната на енергията, на самия подход към ситуациите. Световната политика и икономика стават по-агресивни и безкомпромисни; появяват се нови и силни лидери. Поселият вятър ще пожъне буря, тайното става явно, а престъплението ще получи наказание!

При Юпитер в Скорпион мнозина се обръщат към духовни доктрини, нараства интересът към религията, езотеричните принципи на битието излизат на преден план.Това ще бъде година, която ще даде на мнозина вълшебна, магическа власт над обстоятелствата.

Но Скорпион превръща Юпитер в увеличително стъкло – всяка дреболия може да се раздуе до нереални размери и да предизвика множество негодувания.

Знакът Скорпион е извънредно издръжлив. Той не се спира пред никакви трудности и усложнения: достига до причината на неуспехите и умее да я отстрани.

Присъствието на Юпитер в този знак обръща особено внимание на непримиримостта, на умението на Скорпиона да отстоява своето. Повишава се любовта към мащабните дела, към борбата за социалните задачи и справедливостта.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар