Добри домакини ли са дамите, родени под стихията вода ?

Ти лайф за Лекува

Названието на стихията вода говори само за себе си: нейните представителки с удоволствие ще вършат всички „водни” работи

домакини
За дамата Рак домът е неотделим от семейството; освен това тя искрено смята, че „пътят към сърцето на мъжа минава през стомаха”. Тя лесно може да приготви няколко различни закуски за домочадието – например сиренки за най-големия син, омлет с шунка за по-малкия, пудинг за дъщерята и котлет с пържени картофи за любимия съпруг. Домакинята Рак радостно се труди в дома, защото за нея грижата за ближните е чисто удоволствие. Така че не се оплаквайте от прекаленото опекунстване, а по-добре й позволете винаги да приготвя храната и да мие съдовете. Можете да сте абсолютно уверени, че семейството винаги ще е сито и доволно, а домът ще блести и ще събира завистливи погледи.

Домакините Скорпиони са особено великолепни, ако трябва да въведат ред в най-потайните кътчета на жилището

Ред въвеждат те в килерите, в огромните вградени шкафове или на балконите. Често дотам не достига човешка ръка и се натрупват огромно количество ненужни, стари или счупени вещи. За представителките на това зодиакално съзвездие да прегледат целия този боклук и да го сортират, е чисто наслаждение; когато цялото семейство ще обикаля и ще търси нужната вещ, която им е притрябвала веднъж на сто години, мъдрата и потайна Скорпионка с едно движение на ръката ще го извади от някой шкаф.

Рибите по вълшебен начин успяват да поддържат бельото на семейството чисто,-защото прането е тясната стихия! Коронният номер е програмата на автоматичната пералня за отстраняване на петна. Създава се впечатление, че тя просто „помахва с ръка” и… петното изчезва пред очите на изумената публика. В действителност домакинята Риби просто великолепно умее да използва постиженията на битовата химия за благото на собствения си дом. Познавайки тази нейна особеност, можете да й възложите покупката на различни чистещи и миещи средства. Както и за всички водни знаци, въвеждането и поддържането на ред в дома за нея е и култов процес, и своеобразна медитация. Постарайте се да й създадете благоприятни условия за това, още повече че правилата са прости: оставете я сама у дома и не й пречете да се развихри..

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар