Що за домакини са дамите от огнената стихия на Зодиака?

Ти лайф за Лекува

Огнените домакини имат своите странности, но като цяло се справят добре с домакинските задължения

домакини
ОГЪН

Козовете на представителките на огнената стихия са решителността, бързината и творческият подход към изпълнението на задачата. Подобни качества са особено незаменими, ако неочаквано ви изненадат гости.

Дамата Овен лесно се увлича и с въодушевление се хвърля да изпълнява всяко поръчение. Ако става дума за чистене, отначало ще ви се струва, че тя просто хвърчи из жилището с парцал в ръка и едва по-късно ще разберете, че домакинята бързо и ефективно бърше праха и мръсотията под диваните и дори зад шкафовете – с една дума: изчиства пространството. По-късно дълго ще търсите любимите си вещи, но сега в миг стаята е изчистена и сияе, щорите са вдигнати, свещите – запалени и пръскат топлина и уют в дома.

Следващия път, когато тя се захване за работа, не й препречвайте пътя и бъдете спокойни: вихърът, който ще вдигне, не е разрушителен, а съзидателен.

Едва ли си струва да очаквате от дамата Овца блестящо изпълнение на рутинните всекидневни дела (така че по-добре е вие, скъпи мъже, да поемете миенето на съдовете или пък купете на любимата си миална машина). Затова пък смело можете да й възложите всяко ново дело. И още: не забравяйте по-често да хвалите своята стопанка.

Лъвицата е способна да се потопи изцяло в изпълнението на домашните задължения само когато първо приведе в ред себе си, любимата. Най-много време и внимание представителките на този знак на Зодиака отделят на онези места от дома, с които те особено се гордеят (например шикозно оформената по техен проект гостна или банята, снабдена с всички новости в тази област), или с това, което демонстрира тяхното благосъстояние. Бъдете уверени, че Лъвицата ще унищожи и най-малкия спомен за прах върху статуетките и вазичките от майсенски порцелан, останали от прабаба й. Тя ще окачи правилно картините и ще изчисти бронзовия часовник, свещниците и старинните сребърни прибори за хранене. И напълно ще игнорира претъпканите килери и купищата неизпрано и неизгладено бельо. Единственият начин да накарате Лъвицата да изпълнява всички домашни задължения, е да превърнете жилището ви в бонбон, а най-добре – в музей на супертехниката и оригиналните мебели.

Дамата Стрелец-най-мъдрата от всички огнени знаци, разсъждава по следния начин

Идеална чистота и ред трябва да има само в гостната, защото именно там се посрещат гости. Каква работа имат те да се шляят из цялата къща! Така че с тази стая представителката на знака Стрелец се заема основно. Обезателно ще отдели време на меката мебел и килимите, ще ги изчисти или дори ще ги изтупа през мокра кърпа. Ще извади от шкафа и ще измие всички съдове, ще полира витражните стъкла. Тази дама няма да остави без внимание и банята – там влизат всички.

Скъпи мъже, нашият съвет към вас е: ненатрапчиво дайте на любимата ви да разбере, че предпочитате скромните събирания в кухнята, и бъдете уверени, че скоро там ще се възцари идеален ред. С прането, гладенето и готвенето ще е по-сложно: ще се наложи да се бръкнете по-дълбоко за най-изтънчените електрически прибори, за да удовлеторите амбициите на вашата половинка. Тогава тя ще ви се отблагодари с белоснежни изгладени ризи и вкусни вечери.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар