Излизам с трима и лъжа всеки от тях, че е единствен. Курва ли съм?

Ти лайф за Лекува


От половин година не мога да реша кого да избера и как да кажа на останалите

Знам какво се говори за жените, които имат проблем като моя – че са леки жени, курви. Не мисля за себе си по подобен начин, макар и наистина да правя нещо, което самата аз не одобрявам – излизам едновременно с трима мъже, и то не от вчера, а вече половин година.

И аз не разбрах как се получи така. Не съм имала никога подобно намерение. С първия си мъж се запознах по интернет, писахме си в мрежата в продължение на три месеца, после се срещнахме, харесахме се и започнахме да ходим, вече сериозно.

Докато си пишех с него обаче, водех кореспонденция с още седем мъже, после ги сведох до още двама. След като започнах сериозна връзка, смятах да прекратя контактите си с другите двама, но някак все не се получаваше и го отлагах. А и, да си призная, се терзаех дали съм направила правилния избор.

И така, случи се, че се срещнах с втория, уж не смятах да е сериозно, а просто така – да се видим, да му кажа, че имам сериозен приятел… Преспахме още на същата вечер и след това започнахме и с него сериозна връзка, той също като първия си мисли, че е единствен.

Нещо подобно се случи и с третия и сега съм с три официални гаджета. Ако някой си мисли, че е много хубаво, може само да си представи какви усилия изисква да ги крия един от друг. Знам, че трябва да взема решение, преди всичко да рухне, а не знам как да го направя.

В. Ш., Пловдив

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

2 коментара

  1. Йордан Хараланов says:

    Послушай сърцето си то ще ти покаже кой е човека за теб.И след като си сигурна в чувствата си за един от тримата.На другите им обясни че си лудо влюбена в друг мъж и да спре всичко.Защото накрая от три стола ще седнеш на земята.Не си играй с чувствата им защото по този начин ги лъжеш и им даваш празни надежди.Спри се на един и това е.Ако естествено си решила да си играеш и с тримата.Тогава наистина ще излезеш лека жена.

  2. Силвия says:

    Нещо, не мога да разбера, а и да ми отговориш, лично не ме интересува, стига ти да си отговориш, сама на себе си. Как се виждаш след три, четири, пет месеца? Какви са твоите подбуди за запознанства? Какво търсиш – авантюри,гаджета – да минава времето, сериозен приятел, съпруг…? И шест месеца досега…това е страшно много време. Не е ли изтощително, физически, психически и емоционално. Да не говорим за здравето, то е на първо място…че още на първия месец, става ясно. Не е възможно и тримата да ти харесват еднакво. Наближават празници. С кой от тримата ще посрещнеш Коледа, например? Ако не можеш да си отговориш, значи….си от лека, по-лека…, извинявай. Все пак, желая ти успех.

Добавете коментар