Женска магия: Каква е силата на слабия пол?

Ти лайф за Лекува

Днес въпросът кой е силният и кой – слабия пол, е спорен. Именно „слабият” пол решава задачи, които понякога не са по силите на „силния”

слабия пол
„Слабите” се борят за своите права”, а „силните” се опипват да прехвърлят остатъците от отговорностите си. И при това всеки от двата пола е нещастен. Като че ли отдавна сме забравили какво означава да си жена или мъж…

ТАЙНАТА НА ВЪЗПИТАНИЕТО

Родените в семейството момичета били благословия от Небесата. Думата „дева“ от санскрит (един от най-древните езици) означава „божествена“. Родителите знаели, че с идването на момичето на бял свят в семейството са дошли любовта, радостта, божествената светлина. И днес, когато почти са изгубени знанията за живота в хармония и щастие, момиченцата несъзнателно от малки са склонни да проявяват своята божествена природа: те са по-послушни от момчетата, по-добре се учат, стараят се да създават около себе си красота и хармония.

И възпитавайки дъщеря си, родителите се опитвали да съхранят нейната чистота и да й дадат възможност да прояви и развие качествата на женския характер, защото това са божествени качества, на които се е крепял светът. В това се е състоял светият дълг на родителите и пред Бога, и пред дъщерята, и пред рода, и пред хората. Момичето, у което от дете са били култивирани необходимите умения и са били разкрити качествата на женската природа, ставало пазителка на щастието.

ТАЙНАТА НА ЖЕНСКАТА МАГИЯ

Чистотата и благочестието на жената са способни да защитят не само нейния род, но и целия народ. Тези качества са магични.

Психическата сила на представителките на прекрасния пол неколкократно превишава психическата сила на мъжете. Това е закон на хармонията: мъжът е по-силен във физически план, жената – в енергетичен.Това означава, че мислите й, желанията, молитвите и медитациите оказват върху околните много по-силно влияние. Във ведическите писания се говорело, че мисълта на жената се приравнява към действието на мъжа.

От древността е известно, че жената е способна да защити своя съпруг, намиращ се на бойното поле, само с верността си. Нейната женска сила го предпазвала като непробиваема защитна стена. Както е известно, „зад всеки успял мъж стои велика жена“. Жената притежава способността да възвиси мъжа до небивали висоти, ако е умна. Както гласи известната мъдрост, „жената може да превърне всеки глупак в мъдрец и мъдреца-в глупак“.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар