След 37 години брак и три деца ми каза, че ме напуска заради човек, когото не е виждала!

Ти лайф за Лекува


Залюбила се с него в интернет, още дори не са се срещали

Не съч очаквал, че ще стана на 63 години, за да ми се случи това. Със съпругата ми сме женени от цели 37 години. Имаме (или имахме, още не съм сигурен в кое време да говоря) нормален брак. Идеален сигурно не е – случвало се е и да се караме, и да се сдобряваме, имали сме тежки моменти във финансово отношение. Веднъж дори бяхме пред развод, бях си тръгнал, живях три месеца на квартира, но после се разбрахме, върнах се и всичко започна постарому. Пък и беше отдавна тогава, бяхме млади.

Сега обаче аз съм почти пенсионер, тя е на 58 години, също не е в младежка възраст. Имаме и три деца – порастнал син на 30 години и две момичета близначки, които са студентки. Живеем добре, не е като във филм, но спокойно, имаме добри доходи, това, което съм очаквал от живота занапред е било само спокойствие и уют.

И какво стана изведнъж като гръм от ясно небе?! Оказа се, че от година и нещо жена ми си пишела с някакъв мъж в интернет. Влюбила се и онзи ден ми сервира, че иска развод и ще заживее с него. А за да е случаят още по-откачен, се оказва, че двамата дори не се били виждали на живо още! Искала първо да сме си уредили нещата помежду си, за да бъде коректно. И сега не знам как да реагирам. Тя още е вкъщи, не сме казали на децата, но се готви да замине при онзи във Варна. И аз не знам да я оставя ли да си троши главата, или да й бия два шамара… Или пък да ходи там да си начеше крастата, сигурно ще се върне до месец.

Т.Д., София

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар