3 признака, че сте оглупели от любов

Ти лайф за Лекува

Дали сте оглупели от любов, или сте запазили разсъдъка си? Безпристрастни ли сте, или винаги сте готови за още един компромис?


Само като помислите за този мъж, ви прималява. Обичате го до полуда. Той е всичко, за което сте мечтали. Напълно сте сигурни в това. И изобщо не искате да си спомняте онова изтъркано клише, че любовта е сляпа.

На клишетата лошото им е липсата на оригиналност, но никой не твърди, че не са верни. А психолозите казват, че силно увлечените жени правят типови грешки, с които залагат бомба със закъснител във връзката. Понякога това се случва в началото, понякога продължава десетилетия.

Те не само не виждат слабости у обекта на чувствата си, ами сами се държат така, че провокират мъжа да не проявява най-добрите си качествата и дори да добива лоши навици. Когато отмине периодът на сляпото влюбване и/или настъпят неизбежните битовизми, придружаващи всяка по-дълга връзка, жените започват да изживяват драматично реалността на отношенията. Но обикновено не си дават сметка, че те са последствие от собствените им грешки.

Има няколко признака, по които да се самодиагностицирате дали не сте влюбени дотолкова, че да губите собствената си личност, подчинявайки я изцяло на мъжа, посочват психолозите.

1. Той никога не е виновен

Няма значение дали е закъснял за срещата, забравил е за годишнината ви, повишил ви е тон. Винаги сте готови да го разберете и да му простите, при това няма нужда любимият да се извинява. Вие сами измисляте оправдания вместо него и не му се сърдите. Не само дума за упрек не казвате, но и се държите, сякаш нищо не се е случило.

Вярно, влюбените са готови да прощават. Но когато двамата се обичат и са равнопоставени във връзката си, всеки внимава да не нарани другия. Ако се случи даже нещо дребно, сгрешилият обяснява причината и се извинява. Така изразява уважението и любовта си.

Като сами измисляте оправдания вместо любимия, вие го лишавате точно от възможността да покаже, че ви цени, да поиска разбиране от вас и да го получи. Рискувате той да свикне със своята вечна невинност. И много да се учуди, когато някога реагирате на нещо, което ви е трудно да понесете.

2. На нищо не казвате „не“

Съгласни сте с всяко негово мнение и предложение, правите всичко, което той поиска, дори да не ви харесва. Смятате, че с това му показвате любовта си. Не че лицемерите – просто така ви идва отвътре.

Само че мъжът има нужда да се бори, за да изпълни желанията си. Безропотното подчинение не му е интересно. Нали е от силния пол, иска да побеждава. За целта трябва да има срещу себе си равностоен партньор, а не вечно угаждаща му робиня. Колкото и да ви обича, тази ваша прекадена любов ще му стане досадна. А и вие ще се изморите от нея.

3. Не искате нищо

Толкова сте влюбени, че нямате свои желания. Живеете чрез него и за него.

Вие сте точно обратното на онази порода жени, които засипват любимите с капризи и искат по този начин да се уверят в любовта им. Това тяхното е глупаво и мъжете рядко го издържат дълго, но си дайте сметка, че и вашето не е нормално -никакви желания да не предявявате.
Така пак лишавате мъжа от най-атавистичния му порив – да го накарате да направи нещо за вас, той да успее и да се види герой във вашите очи.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар