Кой цвят е вашия талисман?

Ти лайф за Лекува

Всеки има свой щастлив цвят, който може да използва като талисман


За да го откриете, е достатъчно само да извършите прости нумерологически изчисления по датата си на раждане.

Мнозина извеждат финансовото благополучие на преден план, затова за тях тази информация ще е полезна. По принцип успехът е важен във всяка сфера, затова е добре да сме запознати с начините

Всеки от нас има свое число на съдбата. За да го изчислите, трябва да съберете цифрите, съставящи датата ви на раждане.

Например родени сте на 18. 10. 1975. 1+8+1+0+1+9+7+5=32. Събирате цифрите на числото 32 още веднъж: 3 + 2 = 5, и получавате числото на съдбата си. Случва се при събиране да се получи например 10, 15 и т.н. Тогава продължавате изчисленията, докато не получите едноцифрено число в диапазона от 1 до 9.

Но това не е всичко. Ако в деня и месеца на раждане имате поне три повтарящи се цифри, това е особен случай. По разбираеми причини три пъти могат да се появят само единица или двойка. Ако имате три единици, то вашето число на съдбата е четвъртата цифра от деня и месеца. Например: 15.11.1977 — в 15.11 има три единици и петица, следователно вашето число на съдбата е 5. Ако е 10.11., то вашето число на съдбата е равно на последното число на годината. В случая например с 10.11.1970 се получава нула. Когато се случи така, значи трябва да вземете другото число, тоест 7.

– Когато имате три двойки в датата на раждане, то разполагате едновременно с два цвята талисмани, привличащи успеха и богатството. Първият се определя от числото на съдбата, което се изчислява както и в случая с трите единици. Второто се получава с прибавянето на двойка към първото.

Има и случаи, когато датата се състои само от единици и в деня, и в месеца. Това е огромна рядкотст. Имате три щастливи цвята: бял, син и червен. Белият ви е нужен, за да запазва спокойствието у вас. Червеният ще ви помага да преодолявате препятствията, а синият – за връзка с други хора и стимулация на мозъчната активност.

ЕДИНИЦА

Ако сте получили число 1, то вашият цвят е червен. Имате’стремеж към егоизъм и желание да решавате проблемите индивидуално. Рядко търсите помощ. Червеният цвят и неговите оттенъци ще ви помогнат да сте амбицирани през цялото време. Този цвят ви мотивира към действия и не позволява да отпускате ръце дори и в най-сложни ситуации. Той е вашият щастлив талисман, финансовите победи на хора като вас се дават само в случай на максимално отдаване.

ДВОЙКА

Ако сте получили число 2, това говори, че цветът, който привлича успеха, за вас е жълтият. Той ще запълни празнотите в общуването с хората. Имате проблеми с комуникацията, със създаването на нови връзки. Освен това този цвят притежава известна способност към повишаване на жизнения тонус. Ще се уморявате по-малко и повече време ще сте активни. Жълтото ви прави по-светли и ярки. Ще можете да откриете своята любов или приятелство по-бързо. Обличайте жълти дрехи на важни срещи, ако имате такава възможност. Не е задължително да сте изцяло в жълто – достатъчен е и малък аксесоар.

ТРОЙКА

Тези, които имат число на съдбата 3, често обръщат внимание на дребните детайли, пропускайки обаче общата картина. Мнозина се увличат от народни поверия и знаци на съдбата. Разбира се, това е необходимо от време на време, но при вас преминава всякакви граници. Изпълвате се със съмнения по всеки повод, затова вашият щастлив цвят е черният. Това е цветът на мъдростта, който пробужда у хората желание да използват житейския опит, а не чувствата. Според специалистите по биоенергетика трябва да носите колкото се може по-често черно, за да сте по-съсредоточени. Черният автомобил ще намали вероятността от аварии, финансовият успех се състои в това, че черното ще ви помогне да харчите умно парите си.

ЧЕТВОРКА

Ако сте родени под покровителството на четворката, най-вероятно не се справяте добре с емоциите. За тази цел ще ви помогне небесносиният цвят. Невинаги се получава да носите такива дрехи, но винаги можете да заложите на телефона. Не ви е необходим кой знае колко небесносин цвят, за да се успокоите навреме. Достатъчно е просто да го видите някъде. По магически начин той ще овладее стремежа ви към импулсивни постъпки. Светлосиният цвят ще ви позволи по-малко да пилеете силите си напразно и по-лесно да се съсредоточавате върху нещо конкретно.

ПЕТИЦА

Числото 5 е показател за това, че не умеете да седите на едно място. Търсите ярки емоции и рядко се замисляте за здравето си. Заради това житейският ви ритъм може да е неправилен и да не си доспивате. Тук трябва да се намеси вашият щастлив цвят -зеленият. Той помага на организма по-бързо да се справя с проблемите, нормализира съня и допълнително зарежда с енергия. Зеленият ще запали у вас искра, като добави капка позитив в поредицата сиви делници.

ШЕСТИЦА

Каквато и мечта да имате, ако сте упорити, можете да я постигнете. Постарайте се колкото може по-често да се заобикаляте с бели предмети. Това ще ви помогне да се съсредоточите и в работата, и в любовта, и във финансите. Успехът винаги ще е с вас, за-щото ще престанете да мислите за неща, които не си струват.

СЕДМИЦА

Цифрата 7 е високо и духовно число на съдбата. Ако сте горд притежател на седмица, имате нужда от своевременно завръщане от света на мечтите и илюзиите в реалността. Интелектуалната дейност на мозъка ви често е занижена поради това, че не можете да изберете пътя, по който да вървите. Синьото ще повиши интуицията и ще ви помогне да съкратите времето за вземане на решения. Мнозина специалисти твърдят, че вашият щастлив цвят може дори да е малко по-близо до виолетовия, отколкото до синия.

ОСМИЦА

Цифрата 8 символизира прекалено линейното мислене. За да може вдъхновението да ви помогне в намирането на нестандартни пътища за решаване на проблемите, постарайте се да използвате оранжевия цвят. Той трябва да преобладава в живота ви. Ако не е около вас, можете мислено да си го представите. В него има частица червено, което поражда желание да действате така, че да получите всичко необходимо.

ДЕВЕТКА

Успех ще ви донесе черният цвят, защото винаги сте на кръстопът, при това на него се пресичат повече от два пътя. Вашето световъзприятие нерядко е погрешно, което може да е опасно за биснеса и работата ви. Това обаче не означава, че трябва да тичате в магазина и да се отрупате с черни вещи, да пребоядисате автомобила си и да ремонтирате отново дома си. Достатъчно е поне едно нещо черно. Този цвят по магичен начин ще ви даде реална представа за действителността.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар