Ясновидците предричат планетарни катастрофи

Ти лайф за Лекува

Според психолози дори хората, които се надсмиват над пророците и оракулите, с интерес четат прогнозите им за бъдещето


Съвременният западен човек, израснал сред материалистически доктрини, просто се притеснява от подобна вяра, всячески се отрича от нея, макар че в душата си разбира, че в този свят не всичко е еднозначно.

Потомственият руски екстрасенс, лечител и ясновидец Владимир Микаев неведнъж е удивлявал своите поклонници с точните си прогнози за бъдещето. Teзи дни той дава прогноза за Йелоустоунския вулкан, който продължава да вълнува цялото човечество.

„След три години ще настъпи катастрофа, тъй като виждам в нея и човешки фактор, провокиращ пробуждането на огнедишащото чудовище. Още Ванга казваше, че вулканът Йелоустоун ще изригне и ще изтрие от лицето на Земята Съединените американски щати. Но тя не посочваше точната дата. Разбира се, ще пострадат и Канада, и Южна Америка, и дори целият свят. Но това няма да доведе до планетарна ядрена зима, както ни плашат учените.“

Екстрасенсът Бабу Калайил предказва мощно земетресение в Индийския океан, което ще предизвика смъртоносно цунами, способно да погуби някои азиатски страни

Пророкът предупреждава министър-председателя на Индия Нарендра Моди. Разрушителното цунами ще засегне седем азиатски страни, в това число Пакистан и Индия. Бабу Калайил твърди, че земетресението в Индийския океан ще бъде в последния ден от календарната година – 31 декември 2017 г.

По-рано тази година в интернет се появи настойчиво предсказание, че тайнствената планета Нибиру, или още Планетата X, ще се доближи до Земята на 23 септември т.г. и ще настъпи Краят с голяма буква. Но след „пропуска“ на 23 септември привържениците на конспиративните теории излизат с ново предсказание. Според тях датата на края на света ще бъде 19 ноември 2017 г. И отново заради Нибиру.

Писателят Теръл Крофт – един от изследователите на Нибиру, в интервю заявява, че „пикът на глобалната вулканична активност ще настъпи в последните две седмици на ноември 2017 г. и началото на декември“.

Катастрофите, които ще започнат заради сближаването на Нибиру със Земята, ще се изразят в масови земетресения по линията на разлома от Индонезия до Гибралтар, както и силна вулканична активност в Италия и Франция.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Recent Posts

Добавете коментар