Фамилията Ротшилд стои зад потъването на „Титаник“?

Ти лайф за Лекува

Трагедията c кораба „Титаник“ остава загадка

Но сто години по-късно, след съпоставянето на различни факти, възниква версията, че зад нея стои семейство Ротшилд.

Когато „Титаник“ е едва построен, всички големи вестници по онова време, принадлежащи на богати финансисти, като Дж.П. Морган, го превъзнасят до небесата. Особено много статии са посветени на царското великолепие на интериора на кораба, достоен за древните владетели, и престижността на първото му плаване. На тази въдица, като на сирене в капан за мишки, кълват всички знаменити милионери от онова време.

Така „Титаник“ се превръща в прекрасен предлог да събере всички финансисти заедно, като ги убеди да купят билети за завладяващото трансатлантическо пътешествие.

По някакъв начин съвпадение е и това, че всички милионери, които си купуват билет за круиза, са ярки противници на идеята за федерална резервна система (ФРС), която тогава само се обсъжда. Тоест преминаването на Централната банка на САЩ в частни ръце.

Историята се развива така, че федералната резервна система има глобална опозиция във финансовия свят. Трима от най-богатите и известни противници на фРС са Бенджамин Гугенхайм, Исидор Щраус (натрупал състоянието си от веригата универсални магазини Macy’s) и Джон Якоб Астор, който вероятно е най-богатият човек в света. Общото им състояние е над 500 млн. долара.

Тези тримата, в частност, персонално всячески са поощрявани да се качат на борда на плаващия дворец

Причината, поради която те трябва да се съберат там, е, че йезуитите по свои канали узнават, че тези хора смятат да използват цялото си богатство и политическо влияние, за да противостоят на банката на федералния резерв, както и на войната в Европа, която планира картелът Ротшилд-Рокфелер-Морган.

Богатството на фамилията Ротшилд е базирано на контрола на Европа. В продължение на векове те градят система от централни банки, даващи заеми на правителствата. Така е в Англия,
Франция, Германия, Италия и Австрия. Но главният приз, разбира се, е млада Америка.

Много странно е следното съвпадение: Дж.П. Морган, който финансира построяването на „Титаник“, трябва да се отправи на плаването като централна фигура на мероприятието. Но в последния момент отменя пътуването си без да обясни причините. Но тримата най-важни лидери на опозицията на федералния резерв загиват при потъването на кораба.

И шест месеца след гибелта на „Титаник“ се появява федералната резервна система на САЩ. А след още половин година започва Първата световна война.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар