Хороскоп за седмицата: Нова любов за Скорпионите, труден път за Стрелците

Ти лайф за Лекува

Хороскоп за всички зодии за периода 4-10 декември

ОВЕН – През периода ще ви се иска да поставите основите на ново приятелство. Добре е да откриете правилните приятели, с които инициативите ви биха били по-лесно осъществими.

ТЕЛЕЦ – Дайте приоритет на задачите, които гарантират стабилността ви в материалните дела в семейството. До средата на периода не позволявайте на негативните мисли да обсебят вниманието ви.

Скорпионите

Нова любов за Скорпионите

БЛИЗНАЦИ – Опитайте се да внесете известни промени в живота на фамилията. Действайте настъпателно, когато знаете точно от какво се нуждаете. Много от вас ще подобрят цялостно положението си.

РАК – Ще се подобрят шансовете ви в материалната сфера. Постарайте се да бъдете ефективни при осъществяването на всякакъв вид покупки или продажби. Здравето ви е относително стабилно.

ЛЪВ – Не пренебрегвайте съветите на лекарите и близките си по отношение на здравето. Опитайте да съвместите в отлична комбинация желанията си с това, с което разполагате в момента.

ДЕВА – Действайте настъпателно, за да осъществите целите си. Не позволявайте вмешателство от страна на близък или роднина в отношенията ви с интимната ви половинка.

ВЕЗНИ – Използвайте потенциала си сто процента, за да постигнете желаните резултати. Отличната ви концентрация ще направи възможно това, което сте си поставили за цел.

СКОРПИОН – Действайте самостоятелно, дори и доброжелателите ви да изглеждат достойни да им гласувате доверие. През почивните дни много от вас ще поставят ново начало в любовта.

СТРЕЛЕЦ – Ще изберете трудния път на компромиси, които да устройват както вас, така и интимната ви половинка. Откритият диалог може да направи чудеса с връзката ви, така че не губете мотивация.

КОЗИРОГ – Избягвайте свръхнатоварване с ангажименти. Постарайте се да отстоявате личните си интереси, особено ако получите конкретни обвинения за ваша постъпка от приятел или роднина.

ВОДОЛЕЙ – Ще имате желание да се впуснете в проекти, които до момента не са били възможни. Опитайте да не давате външен израз на изострената си емоционалност.

РИБИ – Действайте логично и последователно. До средата на периода ще ви се наложи да не търсите извинителни причини, за да не приключите навреме с възложените ви отговорности.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар