Хороскоп за седмицата: Силен шанс за Телците, добри възможности за Рибите

Ти лайф за Лекува

Седмичен хороскоп за 20-26 ноември

ОВЕН – Още с настъпването на новата седмица се опитайте да откриете нови възможности, за да реализирате плановете си, но не обръщайте гръб на здравословните проблеми, които ви съпътстват.

ТЕЛЕЦ – Колкото по-гъвкави сте, толкова е по-голяма възможността да откриете нови източници на доходи. Не пренебрегвайте дори и най-малките шансове, дадени ви от съдбата.

Телците

Силен шанс за Телците

БЛИЗНАЦИ – До средата на периода потърсете правилните отговори на въпросите, които отдавна ви измъчват. Подкрепете осъществяването на инициативите на вашите деца и близки.

РАК – Действайте с огромна доза предпазливост, ако искате да съхраните стабилността си и завоюваните от вас с много труд позиции в семейството. Не се поддавайте на провокациите, отправени ви от недоброжелатели.

ЛЪВ – Постарайте се да бъдете ефективни при изпълнението на текущите си задължения, дори да не ви се струват чак толкова вълнуващи. Предприемете романтично пътешествие – нуждаете се от това.

ДЕВА – Около средата на периода напрежението и грижите ви ще бъдат предизвикани от невъзможността да се справите с ината и откритото нежелание да признаете собствените си грешки.

ВЕЗНИ – Опитайте да бъдете колкото се може повече толерантни – първо към себе си и след това към заобикалящите ви. Тъй като здравето ви ще се поразклати, незабавно потърсете лекар.

СКОРПИОН – В края на разглежданата седмица заложете на открития тон в общуването с близки и приятели. Не се колебайте да поставите директно своите изисквания и очаквания, за да получите, макар и малко.

СТРЕЛЕЦ – Заложете на бързото и ефикасно изпълнение на текущите си задължения. През почивните дни ще се нуждаете от близостта на приятелите, близките и интимната си половинка.

КОЗИРОГ – Използвайте пълноценно времето си за отдих, така както намерите за добре. Моментът е подходящ за осъществяване на пътуване с цел почивка. Здравето няма да ви създава проблеми.

ВОДОЛЕЙ – Използвайте настъпилото затишие, за да можете да се отдадете на заслужен и пълноценен отдих. Постарайте се да използвате времето си да прекарвате повече часове на открито. Не отлагайте взимането на някои решения.

РИБИ – Още с настъпването на новата седмица преценете дали имате силите да продължите осъществяване на вашите планове. Възможностите ви ще са изключително добри.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар