2 предсказания за 2018-та, които може и да ви изненадат

Ти лайф за Лекува

Има много предсказания за 2018-та. Днес ви представяме още две от тях, на световно известни съвременни гадатели

предсказания

Джулия Уанг

Предсказания за 2018-та на Джулия Уанг

За последните някол­ко години Джулия Уанг се представя като силна ясновидка, способна с удивителна точност да описва събития от ми­налото на всеки човек.

Но може ли „домашната гадателка“ (както често се определя самата тя) да види бъдещето не само на отделни хора, но и на цели нареди? Тя споделя, че отдавна е направила прогнозата си за 2018 година, но не бърза да я обнародва.

Уанг пред­почита да посвещава в подробностите на своите видения само онези, ко­ито безусловно й вярват. И все пак ясновидката споделя откъслечна информация с журналист.

Европейските стра­ни предстои да преживе­ят осезаема иконюмическа криза. Според Уанг във водещите европейски държави има политики, способни грамотно да се справят с финансовите и икономическите проблеми. Дали ще се оправдае прогнозата, зависи от това как ще се развият политическите отношения между тях.

Може би за най- оптимистично се смята пророчеството, според което ще бъде избегната трета световна война.

ПРЕДСКАЗАНИЯ ОТ СВАМИ ДАШИ

Към него често се об­ръщат хора, желаещи да узнаят не само своето бъдеще, но и съдбата на родната си страна. На пръв поглед, пред­сказанията му за 2018 г. изглеждат невероятни.

В Централна Азия се очаква наводнение, което ще доведе до се­риозни икономически проблеми.

B Русия ще настъпи смяна на властта* провокирана при това от действащия шава на страната.

На въпроса ще има ли трета световна война Даши отговаря нееднозначно. Според прогнозите му тя ще бъде избегната, но световното съобщество ще бъде впрегнато в решаването на други проблеми.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар