Брак, според звездите: вижте каква зодия е бракът ви (ПРОДЪЛЖЕНИЕ)

Ти лайф за Лекува

Какъв ще е вашия брак, според звездите? Разберете каква зодия е вашия съюз, и така ще се предпазите от някои мъртвото течение на рутината

звездите
Всичко си има своите причини: хората не се срещат и разделят случайно. И щастието на бъдещото семейство зависи от това под какъв зодиакален знак влюбените са се врекли във вечна. вярност.

ВЕЗНИ

Ако сте вдигнали сватба в дните между 23 септември и 22 октомври, в брака си ще се стремите към устойчиво равновесие. Везните са големи дипломати, затова, в крайна сметка, съпрузите ще успеят да намерят общ език. За този знак са характерни спазването на формалностите и външният блясък. Везните обичат да хвърлят прах в очите. Затова за хората, сключили брак във времето на тяхното управление, е характерно влечение към разкоша, красотата, удоволствията, пътешествията Главното е обаче в преследване на материалното да не разпилеете пламъка на чувствата си и да не охладнеете един към друг.

СКОРПИОН

Ако съюзът ви е бил узаконен в периода 23 октомври – 21 ноември, вие попадате под властта на Скорпиона. Той дарява своите подопечни с голяма съпротивителна сила и способност за оцеляване. Затова, независимо как се развие съдбата ви, можете да сте сигурни, че сте способни да се справите във всякакви обстоятелства. Понякога в такъв брак могат да кипят сериозни страсти, което да доведе до разрив в отношенията. За да запазите връзката си, ще ви помогне временна раздяла, „допълнително” дете, а понякога дори и съвместно пътешествие, изпълнено с екстремни преживявания.

CTPEЛЕЦ

Ако сте се оженили между 22 ноември и 21 декември, в семейството ще управлява неуморният Стрелец. Нищо чудно, ако съпрузите страдат от разсеяност и разточителство, често сменят работното си място, стремят се към приключения и нови запознанства. За да удължите стажа на съвместния си живот, постарайте се да угодите на вятърничавия Стрелец: ценете и уважавайте личното пространство на партньора, бъдете оптимисти и открити към хората.

КОЗИРОГ

Ако сватбата ви се е състояла в периода 22 декември – 19 януари, попаднали сте във владенията на Козирога Следователно сте търпеливи, трудолюбиви и предани един на друг. Тайната на успеха е в равноправното партньорство, в което съжителстват любов, грижа и уважение към партньора. Мъжът и жената гледат в една посока, обединени от обща цел. Проблемът е, че си поставяте прекалено много задачи и ви остава малко време за отдих. Няма да ви навреди капчица безразсъдство, иначе рискувате да превърнете брака си в бизнеспроект – успешен, но лишен от романтика.

ВОДОЛЕЙ

Ако размяната на брачните клетви се е състояла под покровителството на Водолея – от 20 януари до 17 февруари, се гответе за приключения. Вие не сте двойка, която ще свие традиционното семейно гнездо. Напълно възможно е, докато другите вземат ипотека, вие да изоставите всичко и да хукнете на остров Бали или другаде – важното е да има море, слънце и интернет. Това, разбира се, е хубаво, но всеки брак предполага отговорност, особено когато се появят децата. Затова запомнете като „Отче наш”: колкото може по-здраво се придържайте към реалността! Много по-печално ще бъде да пропилеете живота си в преследване на приключенията и в резултат да останете с празни ръце.

РИБИ

В съюза, сключен под знака на Рибите – от 18 февруари до 20 март, има много любов и искрена привързаност. Партньорите са много близки и емоционално зависими един от друг. Така че със сърдечната съставка на този брак всичко е наред. Проблемът идва ат практическата страна на въпроса. Всяко партньорство, в това число и бракът, предполага съвместна стратегия и планиране. Вие ще сте склонни да прехвърляте отговорността за вземане нарешения един на друг, поради което са възможни конфликти и скандали. Нека ви стане правило заедно да обсъждате всички спорни въпроси-тогава острите моменти в дома ви ще са по-малко.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар