Брак, според звездите: вижте каква зодия е бракът ви

Ти лайф за Лекува

Звездите могат да ви кажат какъв ще е вашия брак. Това, донякъде, зависи и каква под каква зодия е сключен вашия съюз

звездите
Казват, че браковете се сключват в небесата и всеки астролог ще потвърди, че това не са просто красиви думи.

ОВЕН

Ако сте сключили брак в периода от 21 март до 19 април, вашият съюз се намира под покровителството на Овена. Огненият знак ще добави в отношенията ви огън и суета. Периодично ще възникват конфликти, понякога много сериозни, но все пак здравомислието и разсъдливостта на Овена ще ви предпазват от прибързани стъпки и решения. Хората, които са се оженили в този период, ще са обединени от общи интереси и хобита. Екскурзии, авторски песни, сърфинг, отглеждане на домашни животни – смело споделяйте увлечението на партньора си и бракът ви ще е дълготраен и стабилен.

ТЕЛЕЦ

Ако сте посетили гражданското в дните между 20 април и 20 май, бракът ви ще е стабилен и в известен смисъл консервативен. Телецът е упорит в постигането на поставената цел и умело запазва завоюваните позиции. Така и вие: съвместно вървите в нужната посока и постигате своето. Често съпрузите зациклят върху материалното, обичат красивите вещи и се стремят да ги трупат. Слабото място на този съюз е прекаленият инат, който Телецът дава на съпрузите, което създава допълнителни трудности в общуването както помежду им, така и с околните.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците (от 21 май до 20 юни) са доста вятърничави: лесно завързват запознанства, особено мимолетни. Най-много се страхуват от рутината, скуката, еднообразието и постоянно търсят нова информация. Независимо от коя зодия са съпрузите, датата на сватбата ще им влияе. За да туширате влиянието на звездите, запишете се на курсове за чужди езици и по-често канете гости у дома.

РАК

Плюсовете на съюза, оформен от 21 юни до 22 юли, са грижа един за друг, за децата, роднините, вярност, отзивчивост, чувствителност, емоционална привързаност. Но както във всяка каца с мед има лъжичка катран, така и в този брак са налице някои минуси: съпрузите, поставили подписа си под заветното „да” в един от тези дни, страдат от прекалена мнителност, раздразнителност, разточителност, мързел и непоследователност. За да поправите недостатъците, по-често прекарвайте времето си край вода – морето, басейнът или реката ще ви сближат и ще изгладят разногласията.

ЛЪВ

Съпрузите, които са си казали „да” в периода от 23 юли до 22 август, са прекрасни организатори. Те лесно могат да се договорят за провеждането на семейното тържество, пикника, рождения ден на детето. Но проблемът е в тяхната избухливост и гневливост. За това се е погрижил Лъвът – царят на животните дарява всяко от своите протежета с лидерство в най-лошата му проява – с диктаторски уклон. И двамата партньори се стремят да отстояват своето, а отдавна е установено, че два остри камъка брашно не мелят. Добре е тази двойка да развие умението да прави компромиси.

ДЕВА

Практичната и пунктуална Дева (23 август – 22 септември) диктува своите правила на хората, сключили брак в този период. Девата върши всичко с чувство, разум и мисъл, което изисква и от останалите. Отделяйте повече внимание на обзавеждането на дома, навреме плащайте сметките си, не отлагайте вноските си по кредитите и току-виж в семейството се появят допълнителни доходи, разбиране и уважение един към друг.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар